Vakanties van Sunweb Selections

Naast de toch al erg goedkope zonvakanties van Sunweb heeft de reisorganisatie weer iets nieuws voor de vakantieganger die op zoek is naar een mooie vakantie: Sunweb Selections.

Sunweb Selections (de naam zegt het al) is een selectie gemaakt door Sunweb op basis van recensies van vakantiegangers die eerder met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Uit het gehele assortiment heeft Sunweb een aantal hotels geselecteerd die van klanten een extra hoge waardering hebben gekregen. Zeg maar de top 50 van Sunweb accommodaties met een minimale waardering van een 7,5.

Extra voordelen van Sunweb Selections

Naast de hoge waardering voor de hotels én de lage prijs zijn er nog een aantal voordelen van Sunweb Selections. Zo is er altijd een directe transfer van de luchthaven naar je hotel, zodat je niet eerst bij allemaal verschillende hotels medereizigers moet afzetten of ophalen voordat je zelf van je welverdiende vakantie kan genieten.

Verder is er Nederlands sprekende reisleiding aanwezig in de accommodatie. Je hoeft dus niet bij vragen of problemen naar een kantoortje van Sunweb ergens in je vakantiestadje, maar je kan gewoon contact opnemen met de reisleiding die beneden bij de receptie zit!

Sunweb Selections Vakanties3

Sunweb Selections altijd dichtbij het strand

De hotels (minimaal 4 sterren) en de ruime appartementen (minimaal 3 sterren), zijn altijd zo compleet mogelijk ingericht. Hiermee zijn de accommodaties van Sunweb Selections duurder dan de goedkoopste vakanties van Sunweb, maar je krijgt er wel veel meer voor terug. Zo liggen alle accomodaties op loopafstand van het strand. Niet voor niets is de klantwaardering van al deze accommodaties minimaal een 7,5.

De Sunweb Selections zijn te vinden in onder andere Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en Egypte.

sunweb vakanties  Sunweb Selections vakanties al v.a. € 199 p.p.

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over de vakanties van Sunweb Selections

Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!