Veilingreizen van Baobab Reizen

Veilingen van vakanties zijn tegenwoordig populair.

Vakantieveilingen is er ooit mee begonnen, echter worden daar voornamelijk hotels en dagjes uit aangeboden en weinig tot geen complete vakanties. En als er al complete vakanties worden aangeboden dan zijn er op diverse fora steeds meer geruchten dat de aanbieder zelf onder een ander account zit mee te bieden om zo de prijs op te drijven.

Ook de veiling van rondreizen van Boabab Reizen zijn eigenlijk geen echte veilingen, al kunnen ze jou als reiziger wel veel korting opleveren, maar om te spreken van een veiling is iets te veel van het goede.

Baobab biedt voornamelijk rondreizen aan bij deze veilingen waarbij een minimum aantal personen mee moeten reizen om toch winst te kunnen maken.

Als er bijvoorbeeld 20 personen mee moeten om van de schaalvoordelen te genieten (bijvoorbeeld door inkoop van hotelkamers, vliegtuigstoelen, etc.), maar er hebben maar 16 personen geboekt, dan gooit Baobab Reizen de overige 4 reizen in de veiling.

veilingreis baobab reizenUiteraard zorgt men wel dat er geen verlies op gemaakt wordt, dus de bodemprijs is de kostprijs van de reis. Bieden vanaf € 1 euro zit er dus helaas niet in.

Maar dan nog kan het goed voor je bankrekening zijn om een veilingreis van Baobab Reizen te overwegen. Zo worden er 21-daagse reizen naar Uganda aangeboden met € 650 korting per persoon! Dat is dus € 1300 als je met z’n tweetjes gaat!

Of wat te denken van een 21-daagse rondreis naar India met € 350 korting of een combinatiereis van Thailand, Laos, Myanmar voor € 250 korting.

Het aanbod verandert eigenlijk wekelijks dus check elke week de speciale actiesite met Veilingreizen van Baoboab Reizen.

Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring over Baobab Reizen

 

 

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!