Vijf Dagen Voordeel kortingsactie KLM tickets

Vijf Dagen Voordeel KLM kortingsactie november-1

Elk jaar zijn er bij de KLM naast de Werelddeal weken ook nog de ‘Vijf dagen voordeel’.

Net als de KLM Werelddeal weken die twee keer paar jaar worden gehouden, heeft de luchtvaartmaatschappij daar tussen door ook nog kortere periodes met scherpe aanbiedingen, zoals de ‘KLM Vijf Dagen Voordeel’.

Het mooie is dat de ‘Vijf Dagen Voordeel’ van KLM niet alleen van toepassing zijn op de eigen vluchten van de KLM, maar ook bij Air France. Je moet dan natuurlijk wel overstappen in Parijs, maar soms is door die overstap de korting juist nog hoger op jouw vliegticket.

Wanneer zijn de KLM Vijf Dagen Voordeel?

Net als dat de Werelddeal Weken redelijk voorspelbaar zijn (meestal begin september en begin januari), zijn ook de Vijf Dagen Voordeel van KLM goed voorspelbaar. Deze kortingsactie van vijf dagen wordt meestal in de tweede helft van mei én de tweede helft van november gehouden.

Zoals je op die Vijf Dagen Voordeel pagina van KLM kunt zien zijn er vluchten waar de korting minimaal is.

Vijf Dagen Voordeel KLM kortingsactie november en mei

Niet alleen in Economy Class kun je profiteren van hoge kortingen, ook in de luxe Business Class van KLM lopen de kortingen op tot wel 60%.

Johannesburg bijvoorbeeld wordt slechts met 8% korting aangeboden, dus dat zijn niet echt winstpakkers.

Maar er zijn ook vluchten waar de korting wél maximaal is!

Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden:

✅ Peking vanaf € 449 (-29%)

✅ Boston € 479 (-24%)

✅ Miami € 499 (-25%)

✅ Rio de Janeiro € 579 (-35%)

✅ Tokyo € 599 (-26%)

Overstappen in Parijs tijden de Vijf Dagen Voordeel van KLM

Als je goed kijkt zijn er tussen KLM en Air France ook nog wel wat prijsverschillen. Zo is Kaapstad met Air France (via Parijs dus) in de aanbieding voor € 599, maar direct met KLM vanaf Amsterdam € 749. Die KLM vlucht is nog steeds wel 10% goedkoper dan normaal, maar als je geen haast hebt en tijd hebt om anderalf uur over te stappen in Parijs, kan je jezelf dus € 150 besparen tijdens de Vijf Dagen Voordeel van de KLM.

Vijf Dagen Voordeel met de Dreamliner van KLM

Wil je echt helemaal profiteren van de Vijf Dagen Voordeel van KLM, dan moet je proberen een vlucht te boeken met de Boeing 787 Dreamliner. Dit is het allernieuwste type vliegtuig van KLM en luxer en moderner dan hun andere vliegtuigen. De Dreamliner van KLM vliegt onder andere naar Abu Dhabi, Kaapstad, Rio de Janeiro, Toronto en San Francisco.

KLM Package Deals met korting tijdens de Vijf Dagen Voordeel

Package Deals KLM Vijf Dagen Voordeel

Ook op de ‘package deals’ zijn de Vijf dagen voordeel ook van toepassing.

En als klap op de vuurpijl hebben we nóg meer goed nieuws; niet alleen losse vliegtickets gaan in de uitverkoop, ook pakketreizen van KLM worden met dezelfde korting aangeboden.

Op zich is dat natuurlijk logisch, want dit zijn eigenlijk gewoon losse KLM-vluchten met daaraan een hotel of appartement gekoppeld! Ook als je bij dit pakket nog autohuur wilt reserveren of bijvoorbeeld een entreekaartje voor een voetbalwedstrijd of een museum kan je terecht bij de pakketreizen van KLM.

Korting op Business Class tickets tijdens de KLM Vijf Dagen Voordeel

De korting tijdens de KLM Vijf Dagen Voordeel is dus niet alleen van toepassing op de eigen vluchten maar ook op vluchten van Air France. Waar de meeste mensen kijken naar het allergoedkoopste tarief, kan het ook geen kwaad om eens te kijken naar de Business Class tarieven. Want tijdens de Vijf Dagen Voordeel van KLM lopen de kortingen in de luxe klasse namelijk op tot wel 60%

Samenvatting KLM Vijf Dagen Voordeel

 Kortingen in Business Class tot wel 60%

 Kortingen in Economy Class tot wel 30%

 Wanneer boeken: zo snel mogelijk

 Waar te boeken: Via deze speciale KLM Vijf Dagen Voordeel-pagina

 Wanneer reizen: tussen heden en maximaal 330 dagen

 Luchtvaartmaatschappij: KLM én Air France

 Vertrek vanuit: Amsterdam Schiphol

 Exclusief éénmalig € 10 reserveringskosten

Vijf dagen voordeel kortingsactie KLM ticketsVijf dagen voordeel kortingsactie KLM tickets  Tot 30% op KLM tickets tijdens de Vijf Dagen Voordeel actie

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Vijf dagen voordeel kortingsactie KLM tickets!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!