Wij zijn wij

E-visums.nl is gespecialiseerd in het verwerken van digitale visum aanvragen. Zo verwerken wij bijvoorbeeld het visum voor Turkije, maar ook het ESTA voor de Verenigde Staten. Daarnaast werken wij samen met grote reisbureaus, voor wie wij de visumaanvragen verwerken.

Via onze site e-visums.nl kunt u het visum eenvoudig online aanvragen, zonder dat u daarvoor formulieren hoeft uit te printen of op te sturen.

paspoort visum aanvragen

Bespaar tijd en geld door voor aanvang van je reis een visum aan te vragen.

Visum Turkije

Wanneer u op vakantie gaat naar Turkije, vergeet u dan vooral niet vooraf het verplichte e-visum aan te schaffen. Het is sinds 1 januari 2014 niet meer mogelijk om een visum op de luchthaven te kopen.

Wanneer u zonder visum in Turkije arriveert, heeft u kans dat u de toegang geweigerd wordt! Vraag daarom vooraf het visum voor Turkije aan.

Dit kan eenvoudig via onze website, door middel van het aanvraagformulier. U kunt dit binnen vijf minuten regelen en u kunt betalen met iDEAL of via een overboeking. Belgen kunnen betalen met Bancontact/Mister Cash.

Het visum ontvangt u meestal al dezelfde dag, maar altijd binnen 24 uur. Indien u met spoed een visum nodig heeft, dan regelen wij dit zelfs binnen 15 minuten!

Het visum voor Turkije kunt u ook rechtstreeks bij de Turkse overheid aanschaffen. Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat u met creditcard dient te betalen en dat u het gehele formulier in het Engels dient in te vullen. Ook kunt u hierbij niet rekenen op een extra controle of een van onze andere services.

Service

U kunt via onze website eenvoudig een visum aanvragen voor uw hele gezin of reisgezelschap. U hoeft hiervoor dus niet voor elke reiziger apart een aanvraag in te dienen. Dit scheelt u veel tijd en zorgt ervoor dat alles lekker overzichtelijk blijft.

Wij zorgen ervoor dat, indien u uw aanvraag voor 20:00 indient, u uw visum dezelfde dag nog ontvangt. Ook zijn wij telefonisch en in het Nederlands (wel zo makkelijk) te bereiken, dagelijks van 09:00-20:00. Wij kunnen u bijstaan bij het invullen van het formulier of een van uw andere vragen beantwoorden. Natuurlijk zijn wij ook per e-mail of live chat bereikbaar.

Indien u wilt weten hoe onze klanten ons beoordelen, lees dan gerust onze beoordelingen. Wij hebben er inmiddels meer dan 2000 en worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3!

Spoed

Bent u vergeten het visum op tijd aan te vragen of wilt u graag direct het visum ontvangen? Geen probleem, maakt u dan gebruik van onze spoedservice. Als enige visumdienst in Nederland garanderen wij u een levering binnen 15 minuten. U kunt dit zeven dagen per week, 24 uur per dag aanvragen. Zo kunt u zelfs nog op het vliegveld een visum aanvragen!

Veiligheid

GEEF INBREKERS GEEN KANS! LET OP JE HANDBAGAGE4

Bespaar tijd in Turkije door alvast een visum in Nederland aan te vragen.
Bron foto: Flickr.com door ‘Harsha K R’

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom zijn wij aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Natuurlijk beschikken wij ook over een beveiligde website (SSL/https).

Daarnaast zorgen wij ervoor dat we uw gegevens niet langer dan absoluut noodzakelijk bewaren. Dit betekend dat uw gegevens worden verwijderd zodra uw visum is uitgegeven. Het visum zelf verwijderen we zodra deze is verlopen.

Ook zorgen wij voor controle van uw gegevens. Ons systeem is zo gebouwd dat deze de meest voorkomende fouten direct herkend.

Wij laten u dan weten dat u een correctie dient door te voeren en zo besparen we voor u onnodige kosten. Wij controleren bijvoorbeeld of uw documentnummer aan het juiste formaat voldoet, of u uw voornamen al dan niet volledig invult, enzovoort.

ESTA Verenigde Staten

U kunt bij ons ook terecht voor de ESTA-reistoestemming voor de Verenigde Staten. Gaat u op vakantie of zakenreis naar Amerika? Zorgt u er dan voor dat u van te voren een reistoestemming aanvraagt. Zonder reistoestemming mag u het vliegtuig niet betreden! Vraagt u daarom uw reistoestemming aan via onze website: ESTA Verenigde Staten.

Identiteit

E-visums.nl is onderdeel van NXG B.V, Lammerhof 33, 7232 AR te Warnsveld, ingeschreven onder handelsnummer 50068601. BTW: NL822528228B01.

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!