Voor 14 euro éénmaal gratis KLM-ticket wijzigen

Sinds 1 april kan er tijdens het boeken van Europese vluchten via KLM worden gekozen voor de extra optie Flexibiliteit. KLM wil hiermee de passagier de mogelijkheid bieden eenmalig het vluchtschema kosteloos online of via social media te wijzigen.

‘KLM Flexibility’ kan worden bijgeboekt voor €14,- (net als bijvoorbeeld extra bagage, of meer beenruimte). Daarmee kan één of alle vluchten in een boeking kunnen worden gewijzigd. Reisdata en/of tijden zijn te veranderen, een vlucht kan tot zeven dagen voor vertrek worden aangepast zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Wijzigen binnen hetzelfde tarieftype

Daarnaast is het ook mogelijk om kosteloos een vlucht te wijzigen naar hetzelfde tarieftype. Bij een wijziging naar een hoger tarieftype, wordt het prijsverschil tussen de twee tickets wel in rekening gebracht. Bij een wijziging naar een lager tarieftype, wordt natuurlijk het prijsverschil niet vergoed, zo is de KLM dan ook wel weer. De KLM probeert alles natuurlijk wel alleen in het eigen voordeel te doen.

Flexibiliteit is ALLEEN verkrijgbaar tijdens het boeken via de KLM-website en alleen voor vluchten die over 10 of meer dagen zullen vertrekken. Het is dus NIET mogelijk om via ticketvergelijkers deze optie te boeken.


 Goedkope KLM tickets door heel Europa al v.a. € 99 p.p.

KLM Werelddeal weken

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!