Op vakantie én vrijwilligerswerk doen in het buitenland

vrijwilligerswerk in het buitenland2Wil je voor korte of juist langere periode naar het buitenland en jezelf nuttig maken met vrijwilligerswerk? Dan zijn Travel Active en Koning Aap waarschijnlijk twee goede startpunten om jezelf te oriënteren.

Travel Active is een reisorganisatie gespecialiseerd is in vrijwilligerswerk, studeren in het buitenland en au-pair zijn. Koning Aap is meer een ‘gewone’ reisorganisatie, maar heeft diverse reizen waarbij je voor of na je reis nog een paar dagen vrijwilligerswerk kan doen.

 

 

vrijwilligerswerk in het buitenland3Combinatie reizen en vrijwilligerswerk

Bij Travel Active ligt de nadruk meer op het vrijwilligerswerk dus, terwijl bij Koning Aap het accent juist wat meer op de reis zelf ligt.

Op deze manier kan je vakantie combineren met vrijwilligerswerk en dus een beetje werken aan je karma! 🙂

Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om Engelse les te geven op een basisschool in Nicaragua terwijl jijzelf surfles krijgt. Of wat dacht je aan backpacken door Thailand en Olifanten verzorgen? Maar misschien vind je Oerang Oetangs verzorgen veel leuker, in dat geval moet je naar Borneo.

Check zelf even de sites van Travel Active , Koning Aap of Activity International om er achter te komen wat het beste bij jou past!

Foto’s: Travel Active en Koning Aap

Heb jij ook vrijwilligerswerk gedaan tijdens je vakantie? Laat het ons weten!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!