Vroegboekkorting 2020 Thomas Cook België

LET OP: Onderstaand artikel gaat over Thomas Cook BELGIË.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 79 p.p.!


Als je op zoek bent naar een goedkope zonvakantie met flinke kortingen voor deze winter of 2020, dan doe je er goed aan om eens bij de promoties en vroegboekkortingen van Thomas Cook/Neckermann te kijken in België.

Zowel in Nederland als België voert moederbedrijf Thomas Cook zowel het eigen merk als het merk Neckermann. In Nederland wordt het label Thomas Cook gebruikt voor online verkoop van goedkope zomervakanties 2020 en het Neckermann-label juist voor verkoop van vakanties met vroegboekkorting via reisbureau’s.

Maar qua prijs, aanbod en kortingen is er geen verschil. Het verschil is puur en alleen de merknaam en het logo.

Thomas Cook België vroegboekkorting 2020 voor zomer en winter

Of je dus op zoek bent naar zon, zee, strand om de de koude winters te ontvluchten, of je wilt juist op de lange latten staan en genieten van een actieve wintersport in de sneeuw. Het kan allebei bij Thomas Cook/Neckermann België.

De vroegboekkortingen en promoties zijn over het algemeen hoger op vliegvakanties dan op ‘eigen vervoer vakanties‘, maar alle korting is natuurlijk meegenomen.

Eigen Thomas Cook luchtvloot in België

Nog een bijkomend voordeel van een goedkope vakantie boeken bij de Thomas Cook groep, is het feit dat men in België een eigen luchtvloot met vliegtuigen heeft. Hierdoor is men niet afhankelijk van andere luchtvaartmaatschappijen en kan men dus nóg goedkoper vakanties naar de zon aanbieden.

Verschillende soorten promoties

Elk jaargetij heeft zo’n beetje zijn eigen kortingen. Zo zijn er last-minutes, first-minutes (met vroegboekkortingen), stunts van de dag en promoties waarbij kinderen gratis mee mogen reizen of waarbij het 2 personen = 1 persoon. Bij die laatste actie ga je met 2 personen op reis, maar je hoeft maar voor 1 persoon te betalen.

Zie hieronder een voorbeeld van de verschillende kortingen, oplopend tot wel € 500 korting dus!

Vroegboekkorting-2019-Thomas-Cook-Belgie2


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 179 p.p.
Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Vroegboekkorting 2020 Thomas Cook België!