Center Pars vroegboekkorting 2019

Of je nu een weekendje weg wilt met vrienden of familie, een verblijf in Center Parcs is altijd relaxed! En met de vroegboekkortingen van 2019 en voorreserveringen betaal je meestal zo’n 20% minder dan het reguliere tarief.

Natuurlijk zijn de tarieven in de schoolvakanties hoger dan daarbuiten, maar ben je er op tijd bij, dan kan je nog steeds genieten van vroegboekkorting in 2019. Wil je tijdens de meivakantie naar een Center Parcs dan kan je tot 1 februari vaak nog profiteren van vroegboekkortingen.

In zijn algemeenheid geldt dat je minstens twee maanden voor verblijf moet reserveren om in aanmerking te komen voor de bovengenoemde 20% vroegboekkorting van Center Parcs.

Reserveer je dan óók nog eens tijdens de actieweken aan het begin van elk jaar, dan krijg je bovenop die 20% Center Parcs vroegboekkorting nóg eens 20% korting. Korting op korting dus!

In totaal kom je dan uit op maar liefst 36% vroegboekkorting op je verblijf in één van de 21 Center Parcs locaties.

Vroegboekkorting Center Parcs 5Kortingscode en aanbiedingen van Center Parcs

Center Parcs strooit helaas niet met kortingscodes, maar er zijn het hele jaar door wél mooie aanbiedingen met hoge kortingen. Op die manier heb je voor Center Parcs in 2019 helemaal geen kortingscodes of actiecodes nodig natuurlijk.

En een insider tip: Elke woensdag is er de ‘Waanzinnige Woensdag’ bij Center Parcs, waar accommodaties worden aangeboden met kortingen tot wel 48%.

Zo zijn er dus de vroegboekkortingen van Center Parcs, maar ook last-minutes acties en is er het hele jaar door de 55+ korting.

Deze korting voor mensen ouder dan 55 is het hele jaar door geldig, maar niet in combinatie met andere kortingsacties. Dus je doet er goed aan om te kijken op basis van welk actie je de meeste korting krijgt op je verblijf in een Center Parcs.

Gratis Center Parcs waardebon en gratis voorkeursligging

Vroegboekkorting Center Parcs 8Daarnaast zijn er verschillende acties waarbij je weliswaar geen directe korting krijgt op je verblijf maar wél op andere zaken.

Zo zijn er actie-periodes waarbij je een waardebon van € 30 cadeau krijgt om te gebruiken in het desbetreffende Center Parcs. Die bon kan je bijvoorbeeld inruilen voor de huur van de bowlingbaan of in het restaurant van het park.

Verder krijg je de mogelijkheid om gratis een specifieke accommodatie te reserveren. Zoals je weet staan cottages uit dezelfde categorie op de Center Parcs parken bij elkaar en heeft de ene villa een nét betere ligging dan de andere.

Je kan dan bij het reserveren zelfs het nummer van de villa opgeven waar je zou willen verblijven, normaliter tegen een vergoeding van € 20 tot € 30, maar tijdens bovengenoemde actie-periode is het reserveren van je voorkeursligging geheel gratis!

Al die aanbiedingen en kortingen van Center Parcs zijn verzameld op deze pagina zodat je alles in één overzicht hebt.

Vroegboekkorting Center Parcs 9Bijzondere accommodaties van Center Parcs

Vroeger toen Center Parcs nog de naam Sporthuis Centrum droeg, waren de huisjes op de parken bijna allemaal hetzelfde. Het enige verschil tussen de huisjes was de ligging en de capaciteit van het aantal personen.

Tegenwoordig hebben alle parken zogenaamde VIP-cottages die een ruime luxe badkamer hebben met tweepersoonsbubbelbad / Finse sauna, inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel en apart toilet.

Daarnaast zijn er parken die wellness cottages hebben, parken met woonboten (net zoals in Amsterdam), parken met boomhutten en waar je met een glijbaan vanuit de woonkamer naar beneden kan glijden!

Er zijn Avonturencottages met een inrichting alsof je op safari in Afrika bent én er zijn Jungle Cabanas waarbij je het gevoel hebt alsof je in de jungle van Zuid-Amerika bent. Zeker als je kinderen hebt is reizen naar Afrika of Zuid-Amerika gecompliceerd, maar op deze manier kan je alsnog genieten van een ‘ver weg’-ervaring.

Vroegboekkorting Center Parcs in het buitenland

Vroegboekkorting Center Parcs 2De vroegboekkorting is niet alleen van toepassing op de locaties van Center Parcs in Nederland, maar ook op de locaties in het buitenland.

In België zijn er twee Center Parcs, in Duitsland en Frankrijk ieder vijf parken. Al deze parken liggen op maximaal vijf uur rijden vanaf Utrecht. Net dichtbij genoeg voor een relaxed weekendje weg.

In vrijwel alle parken is een subtropisch zwemparadijs en overdekt speelparadijs aanwezig. Ook de huisjes zijn van alle gemakken voorzien zoals digitale tv, volledige ingerichte keuken met vaatwasser en vanzelfsprekend gratis wi-fi.

  Voregboekkortingen Center Parcs oplopend tot wel 36%

Center Parcs in Nederland

• De Eemhof (park met woonboten)
• De Kempervennen (park met woonboten)
• Limburgse Peel
• Park Zandvoort
• Parc Sandur
• De Huttenheugte
• Het Meerdal
• Port Zélande
• Het Heijderbos

Center Parcs in België

• Erperheide
• De Vossemeren

Center Parcs in Frankrijk

• Le Bois aux Daims (park met boomhutten en glijbaan)
• Les Bois-Francs
• Les Trois Forêts
• Les Hauts des Bruyères
• Le Lac d`Ailette

Center Parcs in Duitsland

• Bispinger Heide (park met boomhutten en glijbaan) / (park met woonboten)
• Park Bostalsee
• Park Hochsauerland
• Park Eifel
• Park Nordseeküste

Vroegboekkorting Center Parcs 1

Vroegboekkorting Center Parcs 2

Vroegboekkorting Center Parcs 3

Vroegboekkorting Center Parcs 4

Vroegboekkorting Center Parcs 5

Vroegboekkorting Center Parcs 6

Vroegboekkorting Center Parcs 7

Vroegboekkorting Center Parcs 8

Vroegboekkorting Center Parcs 9

Vroegboekkorting Center Parcs 10

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!