Vroegboekkorting en promoties Corendon België

LET OP: Dit artikel gaat over Corendon BELGIË. Ben je op zoek naar vroegboekkortingen en promoties van Corendon NEDERLAND? Klik dan hier!

Vroegboekkorting en promoties Corendon BelgiëVroegboekkorting en promoties Corendon België  Straffe vroegboekkorting en promoties Corendon BELGIË


Rond de Kerstvakantie gaan de meeste gezinnen weer op zoek naar een lekker zonvakantie voor de zomervakantie. Je zit immers vast aan slechts een paar weken waarin de kinderen vrij zijn van school. En jouw gezin is niet het enige gezin dat juist dán op vakantie wil, dus je moet er vroeg bij zijn als je de beste accommodatie wilt hebben.

Om je over de streep te trekken en te kunnen genieten van jouw favoriete hotel of appartement aan de prachtige stranden van de Middellandse Zee heeft reisorganisatie Corendon nu straffe vroegboekkortingen en promoties.

Vertrek naar de zon vanaf Brussel met Corendon

Omdat Corendon net als in Nederland haar eigen luchtvloot heeft, vlieg je ook met vliegtuigen van Corendon zelf vanaf Brussel.

VROEGBOEKKORTING EN PROMOTIES CORENDON BELGIE1

Corendon heeft haar eigen vliegtuigen / Foto door Rikk@MCTR via: Flickr.com under Creative Commons License

Dit maakt een zonvakantie in de zomer nóg goedkoper dan je al zou verwachten. Omdat het eigen vliegtuigen zijn kan men genoegen nemen met minder marge die men normaal moet afstaan aan de luchtvaartmaatschappij die men inhuurt.

Je kan natuurlijk via Corendon.be ook gewoon reserveren voor vertrek vanaf Eindhoven, Rotterdam of zelfs Amsterdam in Nederland.

Zeker voor mensen die tegen de Nederlandse grens wonen kan dit makkelijker of soms zelfs goedkoper zijn dan vertrek vanuit Brussel.

Gratis annulatie- en bijstandsverzekering bij Corendon

In tegenstelling tot de Nederlandse tak van Corendon is bij de Belgische tak een annulatie- en bijstandsverzekering inbegrepen in de prijs van je reis. In Nederland is het gebruikelijk dat je dit er los bij koopt, dit heeft er mee te maken dat veel Nederlanders een doorlopende reis- en annuleringsverzekering hebben.

Extra kinderkorting tijdens zomervakantie bij Corendon

VROEGBOEKKORTING-EN-PROMOTIES-CORENDON-BELGIE3

Lekker chillen op de prachtige Turkse stranden.

En alsof dat nog niet genoeg is krijgen gezinnen nog eens extra kinderkorting oplopend tot € 125 tijdens de schoolvakantie. De voorwaarden zijn:

  • Geldig op boekingen gemaakt UITSLUITEND via deze website.
  • De maximale duur van de vakantie mag 17 dagen zijn
  • Het kortingsbedrag zit steeds verwerkt in de hotelprijzen
  • Reeds bestaande reserveringen komen niet in aanmerking voor deze promotie.

last minutes corendonVroegboekkorting en promoties Corendon België  Tot € 125 vroegboekkorting bij Corendon België Vakanties!

 

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over vroegboekkorting en promoties Corendon België

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!