Vroegboekkorting tot 40% Bizztravel wintersport 2021

Zoals zo veel wintersportreisorganisaties is ook Bizztravel er dit jaar weer vroeg bij. Terwijl de mussen in Nederland van het dak vallen, strooit Bizztravel al met vroegboekkortingen en aanbiedingen voor het wintersportseizoen van 2021.

Voordelen vroegboeken Bizztravel

Vroegboeken heeft zo zijn voordelen; je bent immers verzekerd van een wintersport accommodatie in de bergen. Zeker voor populaire periodes (Kerst, Oud & Nieuw, Krokusvakantie) kan het verstandig zijn om ver vooruit al te reserveren.

Je hoeft vaak nog niet eens alles te betalen, maar slechts 10% of 25% aan te betalen en het overige bedrag pas een paar weken voor vertrek. Daarnaast krijg je vaak korting of andere aanbiedingen omdat je vroegboekt, zodat de reisorganisatie zeker is van bezetting van de hotels en appartementen.

Bestemmingen van Bizztravel

Reisorganisatie Bizztravel heeft voor alle vier de landen die zij aanbieden een vroegboekaanbiedingen. In Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland, zijn ook dit jaar weer de beste accommodaties ingekocht tegen de scherpste prijzen.

Weekendski of Midweekski?

De meeste mensen gaan een volle week op de lange latten staan. Maar wil je maar een weekend of een midweek; ook dan heeft Bizztravel een prima aanbod voor je. Met of zonder vlucht of bus, je kan dus ook gewoon per eigen vervoer afreizen naar één van de vier wintersportbestemmingen.

Profiteer nu van vroegboekkortingen en acties bij Bizztravel voor wintersport 2021 en je bent al voor € 65 per persoon per dag helemaal klaar. Dat is dus inclusief accommodatie én dure skipas!

  Klik hier voor goedkope wintersportvakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

  Wintersportvakanties incl. skipas al vanaf € 65!

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over vroegboekkorting Bizztravel wintersport 2021

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!