TUI België 2019 vakanties, kortingen en promoties

Reserveer nu al met voorrang uw zomervakantie 2019 bij TUI België met vroegboekkortingen tot maar liefst 50%.

Het aanbod tijdens de schoolvakanties is uiteraard beperkt, want dan wil iedereen op vakantie naar de zon.

Maar wilt u in de zomer van 2019 op vakantie met TUI België en bent u niet gebonden aan de schoolvakanties dan heeft u in het voor- en naseizoen nog meer keuze in het aanbod van TUI België.

Korting tot wel € 500 per vakantie!

De vroegboekkortingen bij TUI België voor zomer 2019 zijn voornamelijk van toepassing op de vliegvakanties naar de zon en we hebben al kortingen gezien van € 500 per gezin!

Nogmaals: dit is vooral buiten de populaire schoolvakanties, maar ook tijdens de schoolvakanties zijn er flinke voordelen te behalen. Zo zijn er bij TUI België ook in 2019 altijd wel ‘last-minutes’, prijsbijters, en andere promoties!

Kindvriendelijke vakanties

Reisorganisatie TUI België heeft 2019 net als voorgaande jaren weer veel kindvriendelijke accommodaties gecontracteerd op populaire Europese zonbestemmingen. In 2019 zijn Egypte, Tunesië en Turkije minder populair, maar vakanties naar juist die bestemmingen genieten veel korting.

Ga je toch liever naar Spanje, Portugal of Griekenland, dan zit je in 2019 bij TUI België natuurlijk ook helemaal goed. Check hier het aanbod maar!

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring over beoordeling TUI België 2019 vakanties, kortingen en promoties

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!