Vroegboekkorting van Eliza was Here

LET OP! Dit artikel gaat over Eliza Was Here NEDERLAND. Klik hier voor de vroegboekkorting van Eliza Was Here BELGIË.

vroegboekkorting eliza was here 2020vroegboekkorting eliza was here 2020  Klik hier voor vroegboekkorting van Eliza Was Here NL!
  
vroegboekkorting eliza was here 2020vroegboekkorting eliza was here 2020 align=  Klik hier voor vroegboekkorting van Eliza Was Here BE!
 

Korting met vroegboekkorting van Eliza was Here

Als het nog winter is en de nachten lang zijn en de dagen kort, is het enige wat je wilt een beetje zon, rust en genieten van lekker eten en drinken.

Ben je hier naar op zoek maar heb je geen zin om ver te vliegen, dan moet je zeker eens kijken bij de aanbiedingen met vroegboekkorting van reisorganisatie Eliza Was Here.

Deze reisorganisatie is onderdeel van de Sundio-groep, bekend van Sunweb, maar richt zich in tegenstelling tot die andere reisorganisatie niet op de massa, maar juist op de kleinschalige accommodaties dichtbij huis.

Alle bestemmingen van Eliza Was Here bevinden zich in en rondom het Middellandse Zeegebied, met uitschieters naars de Canarische Eilanden en Madeira.

Vroegboekkorting-Eliza-Was-Here7

Op slechts 2,5 uur vliegen staat dit uitzicht op het Griekse Santorini voor je klaar.

Zonvakanties op een paar uur vliegen

Natuurlijk kan je er voor kiezen nu al lekker naar de zon te vliegen maar meestal moet je dan op zijn minst 10 uur in het vliegtuig zitten om op zon-zekere bestemmingen te komen zoals Mauritius, Zanzibar of Curaçao bijvoorbeeld.

Europa is tijdens de winters simpelweg net te onzeker om te kunnen genieten van zon en hoge temperaturen, om nog maar te zwijgen over het kunnen zwemmen in de zee.

Maar als je nu toch al vooruit aan het denken bent voor het voorjaar, of zelfs de zomer, dan heeft reisorganisatie Eliza Was Here mooie kortingen in de vorm vroegboekkortingen op de mooiste zonbestemmingen in Europa.

Vroegboeken Eliza Was Here in 2020

Vroegboekkorting Eliza Was Here2

Dit is niet het Kreta wat je kent van Chersonissos, maar juist de andere kant van het eiland.

Zoals gezegd reisorganisatie Eliza was Here dus gespecialiseerd in vakanties naar kleinschalige accommodaties op grote en kleine bestemmingen.

Dus niet dat flatgebouw van tien verdiepingen hoog in de Algarve, maar juist die omgebouwde wijnboerderij met uitzicht op de kust net buiten de drukke massa-toeristenbestemmingen.

Bijna alle bestemmingen worden alleen per vliegtuig aangeboden, maar er zijn een aantal bestemmingen van Eliza Was Here die je ook met eigen vervoer kunt bezoeken, zoals Italië en Spanje.

Hier kan je dan heerlijk overnachten in een agriturismo of een kleinschalig hotel met wellness-faciliteiten.

Ook de Griekse eilanden zijn goed vertegenwoordigd bij Eliza Was Here! Van eilandhoppen op de Cycladen, tot het vasteland van Griekenland met steden als Athene en Thessaloniki, en vanzelfsprekend het toppunt van romantiek: Santorini

Vroegboekkorting Eliza Was Here3

Samen romantisch genieten van de ondergaande zon op Ibiza.

Vroegboekkorting op Ibiza-vakanties van Eliza Was Here

Maar voor wie écht wilt profiteren van flinke vroegboekkortingen van Eliza Was Here, kijkt naar het aanbod van de duurste en ook de meest populaire bestemming in haar aanbod: Ibiza!

Via Eliza Was Here kan je niet overnachten in de grote resorts van Meliá, RIU of het Ushuaia Beach Hotel.

Nee, via Eliza Was Here overnacht je juist in die kleine hotels, appartementen en villa’s op Ibiza!

De meeste accommodaties bevinden zich dan ook niet in het drukke Zuidelijke deel van het eiland, maar juist in het midden en de Noordzijde van Ibiza.

Hier kan je optimaal genieten van de zon, zee en elkaar, want niet voor niets is Ibiza dé honeymoon-bestemming voor veel mensen.

En als je dan toch een keer een avondje wilt stappen in de Pacha, DC10 of Ushuaia, dan neem je of de taxi of je huurauto. Vervolgens keer je weer terug naar de rustige omgeving van je Eliza Was Here-accommodatie om lekker uit te slapen.

Huurauto bij Eliza Was Here altijd inbegrepen

Vroegboekkorting-Eliza-Was-Here6

Met de huurauto die inclusief is bij Eliza Was Here ontdek je de ongebaande paden.

Toegegeven, de vakanties van deze reisorganisatie zijn niet de goedkoopste vakanties die er zijn, maar juist daarom moet je nu profiteren van de Eliza Was Here vroegboekkortingen.

Daarnaast is er bij de vliegreizen van Eliza Was Here altijd een huurauto bij de prijs inbegrepen!

Hierdoor heb je dus altijd de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt tijdens je vakantie.

Dit begint al bij aankomst op de luchthaven, want waar de meeste mensen in grote bussen naar hun accommodatie worden gebracht, stap je via Eliza Was Here in je eigen huurauto en zit je met een paar minuten al met een wijntje aan het zwembad van je accommodatie.

Terwijl vakantiegangers van de andere reisorganisaties meestal meer dan een uur in de bus zit en tientallen stops maken om mensen op te halen of af te zetten.

eliza was here  Profiteer nu van vroegboekkortingen van Eliza Was Here | Vakanties al v.a. € 299 p.p.

vroegboekkorting eliza was here 2020

Geef hieronder een beoordeling over de vroegboekkorting Eliza was Here 2020