Vroegboekkorting van Molecaten Vakantieparken

De vakantieparken van Molecaten bevinden zich op de mooiste locaties in Nederland; aan diverse meren, midden in de bossen óf direct aan de kust.

Grofweg zijn de parken verdeeld over de bossen van Brabant en de Veluwe én de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Kust.

Op de vakantieparken staan vaak mooie huisjes, stacaravans, en op een aantal locaties zelfs een heuse ‘pipowagen’.

De parken zijn meestal verdeeld tussen een ‘vakantiepark’ en een ‘camping’. Het is dus ook mogelijk om met je eigen caravan of camper te overnachten bij Molcaten parken.

De vroegboekkortingen zijn echter alleen geldig op het vakantiepark-gedeelte van Molecaten.

Vroegboekkorting zomervakantie Molecaten Vakantieparken

De vroegboekkorting voor de populaire zomervakantie, wordt bij Molecaten Vakantieparken ook wel ‘Snelle Beslissers Korting’ genoemd en houdt in dat je meestal voor begin januari dient te reserveren voor de daaropvolgende zomer.

Dat is weliswaar een half jaar vooruit, maar in ruil hiervoor ontvang je wel 15% procent korting op je verblijf bij Molecaten en dat is toch mooi meegenomen. Daarnaast ben je natuurlijk verzekerd van een een mooie vakantieplek en weet je zeker dat je niet achter het net vist.

Hoe langer je op een Molecaten Vakantiepark verblijft hoe hoger de reissom, maar dus ook des te hoger de korting. Zo zijn de vroegboekkortingen voor een volledige week het hoogst en voor een weekendje weg naar een Molecaten Vakantiepark juist het meest laag.

Ook vroegboekkorting voor de Kerstvakantie

Hoewel de vroegboekkortingen van Molecaten over het algemeen van toepassing zijn voor de zomervakantie, zijn er ook mogelijkheden voor de andere schoolvakanties.

Als je maar ruim van te voren reserveert dan kan je voor de kerstvakantie óók genieten van een vroegboekkortingen.

Minder korting voor de latere beslissers bij Molecaten Vakantieparken

Als je dus gebruik wilt maken van de 15% korting dien je te beslissen voor half januari, maar beslis je ná half januari maar tóch nog minstens drie maanden voor vertrek, dan ontvang je alsnóg 8% korting op je verblijf bij Molecaten Vakantieparken.

Ook korting voor kampeerders bij Molecaten Vakantieparken

Verblijf je niet in het vakantiepark-gedeelte, maar kom je met je eigen caravan, camper of tent, dan kan je ook profiteren van kortingen. Hiervoor hanteert Molecaten Vakantieparken géén vroegboekkortingen, maar eigenlijk een soort ‘lange boekers korting’. Hoe langer je blijft kamperen hoe hoger je korting is bij Molecaten.

  • 7 nachten of langer dan ontvangt =  5% korting op het basiskampeertarief per nacht
  • 14 nachten of langer dan ontvangt =  10% korting op het basiskampeertarief per nacht
  • 21 nachten of langer dan ontvangt  = 15% korting op het basiskampeertarief per nacht

Profiteer nu van vroegboekkortingen tot wel 15% bij Molecaten Vakantieparken

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over Vroegboekkorting van Molecaten Vakantieparken

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!