Vroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon Vakanties

vroegboekkorting zomer vakantie 2019 Corendon VakantiesRond de Kerstvakantie gaan de meeste gezinnen weer op zoek naar een lekker zonvakantie voor de zomer vakantie van 2019, het liefst met vroegboekkorting van Corendon Vakanties.

Je zit immers vast aan slechts een paar weken waarin de kinderen vrij zijn van school. En jouw gezin is niet het enige gezin dat juist dán op vakantie wil, dus je moet er vroeg bij zijn als je de beste accommodatie wilt hebben.

Om je over de streep te trekken en te kunnen genieten van jouw favoriete hotel of appartement aan de prachtige stranden van de Middellandse Zee heeft reisorganisatie Corendon nu mooie vroegboekkortingen en aanbiedingen.

Vertrek met vroegboekkorting van Corendon naar de zon

Als je een reis boekt bij Corendon en je profiteert van de vroegboekkorting, dan vlieg je ook nog eens met Corendon-vliegtuigen. Corendon heeft zowel in Nederland als in Turkije eigen vliegtuigen. Daardoor is men niet gebonden aan Schiphol als vertrekluchthaven, maar kan je ook kiezen voor Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en zelfs Groningen. Je kan zelfs ook nog vertrekken vanaf Brussel als je wilt, zeker voor mensen die in het Zuiden van Nederland wonen kan dit handig zijn.

Dit maakt een zonvakantie in de zomer nóg goedkoper dan je al zou verwachten. Omdat het eigen vliegtuigen zijn, kan men genoegen nemen met minder marge, die men normaal moet afstaan aan de luchtvaartmaatschappij die men inhuurt.

Vroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon Vakanties

Op=Opruiming kortingen bij Corendon

Naast de ‘gewone’ kortingen en aanbiedingen heeft Corendon ook nog ‘last-minutes’, die plaatst men op de ‘Op=Opruiming pagina‘. Dit zijn niet alleen last-minutes die met flinke kortingen worden aangeboden, maar ook hotels en appartementen waarmee garantie-contracten zijn afgesloten. Vaak kunnen reisorganisaties kortingen bedingen als ze gegarandeerd een aantal kamers afnemen, ook als dit pas bij vertrek over een aantal maanden is. Als Corendon nu al weet dat ze X kamers verkocht hebben, dan zijn ze zeker van die korting. En die korting wordt natuurlijk weer gedeeld met jou als klant, ook tijdens de actieperiode van vroegboekkortingen voor zomer vakantie 2019.

Vroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon Vakanties

Andere voordelen van Corendon Vakanties

Naast het ruime aanbod naar de Middellandse Zee is er ook zonnig aanbod naar Dubai, Bali, Curacao, Gambia en Sri Lanka. Daarnaast profiteer je van de ‘laagste prijsgarantie’ als je boekt via de site van Corendon, ook rekent Corendon géén boekingskosten. Daarnaast kan je bij Corendon ook gratis omboeken naar een andere bestemming als je jezelf toch bedenkt.

 

Extra kinderkorting tijdens zomervakantie bij Corendon

Vroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon VakantiesEn alsof dat nog niet genoeg is krijgen gezinnen nog eens extra kinderkorting oplopend tot € 250 tijdens de schoolvakantie. De voorwaarden zijn:

  • Geldig op boekingen gemaakt UITSLUITEND via deze website.
  • Uw vertrekdatum moet liggen heden en zomer 2019
  • De boeking moet in 2019 gedaan worden.
  • Het kortingsbedrag zit steeds verwerkt in de hotelprijzen
  • Reeds bestaande reserveringen komen niet in aanmerking voor deze promotie.

Vroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon VakantiesVroegboekkorting zomer vakantie 2019 van Corendon Vakanties  Tot € 250 vroegboekkorting bij Corendon Vakanties!