Ook op reis het gevoel van thuis

Stel je voor. Iedere dag het gevoel hebben alsof je wakker wordt in een 5-sterrenhotel. De dag beginnen vanuit een smaakvol bed en de avond starten met krakende lakens. Dat is precies wat Van Morgen, het gloednieuwe beddengoed merk, jou gunt. Want vandaag is het tijd om Van Morgen het licht te laten zien.

Wat zij je vanaf nu geven? Het beddengoed van je dromen. Rechtstreeks van hun Portugese weverij naar jouw slaapkamer, zonder onnodige en dure tussenschakels. Tel daarbij de ethisch verantwoorde productie van alle overtrekken nog bij op en met een gerust hart slapen is wat je vanaf nu doet met Van Morgen.

“Uit onderzoek is gebleken dat kakelverse lakens en het wakker worden in een hotelbed zorgen voor een instant geluksgevoel. Dus, waarom deze twee dingen niet samen laten komen in je eigen slaapkamer? Precies.” – aldus Schelto Witsen Elias, founder Van Morgen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Van Morgen is er van overtuigd dat alles in het leven draait om de kwaliteit en nooit om kwantiteit. Hoe die kwaliteit bereikt wordt, kan voor iedereen anders zijn. Maar een ding is zeker: iedere dag is een nieuwe kans
om alles uit het leven te halen wat erin zit. En daar komt Van Morgen bij om de hoek kijken.

Door fijne dekbedden in goede designs en van hoge kwaliteit op de markt te brengen, die jou happy maken én positieve energie geven, streven zij ernaar om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Want zij zijn ervan overtuigd dat deze twee de basis vormen om uit elke dag het ultieme te halen.

VanMorgenKussensloop1

Geen concessies

Van Morgen is geboren vanuit de zoektocht naar wat beddengoed nou echt goed maakt. Wat bleek? De juiste prijs-kwaliteitverhouding, een goede service en het hotelkamer-gevoel waren onvindbaar is in Nederland. Van Morgen werd eindelijk wakker.

De zoektocht hield hier niet op, want de beste kwaliteit was in Portugal te vinden, bij een van de meest gerenommeerde textielfamilies. Daar worden alle dekbedden gemaakt en rechtstreeks vanuit de weverij bij jou thuis geleverd.

Hierdoor kunnen ze de tussenschakels achterwege laten en dat valt terug te zien aan het prijskaartje. Een lage prijs voor een goed dekbed is namelijk gewoon mogelijk. En de designs daar kunnen ze kort over zijn: simpel, maar nooit saai.

Speciale weeftechnieken

Kwaliteit ligt bij Van Morgen bovenop, net als het beddengoed. Daarom zijn zij vanaf vandaag de oplossing voor beddengoed tussen de twee uitersten: kwalitatief cheap of te kostbaar. Enkel het beste is goed genoeg. Daarom vinden zij het belangrijk dat alle materialen stevig en zacht zijn. Wat hun geheimen daarvoor zijn?

VanMorgenKussensloop3De weeftechniek satijn maakt de stof voelbaard zachter en hoe uniformer de vezels onderling zijn, hoe hoger de kwaliteit van de stof. Daarbij zorgt Van Morgen voor lange vezels, want hoe langer de vezel, hoe meer deze geschikt is om aan elkaar te weven en hoe beter deze zijn kwaliteit bewaart.

Dan nog even over de kussens en dekbedden. Daar gebruiken zij schaapswol voor, want wol reguleert en werkt ventilerend. Schimmels en huisstofmijt krijgen geen kans en jij slaapt als een roos.

Daarnaast is wol een zeer milieuvriendelijk product. Wollen producten worden namelijk vervaardigd via duurzame productieprocessen en zijn volledig recyclebaar. Van Morgen kan zich namelijk geheel vinden in de uitgangspunten van het Better Cotton Initiative (BCI).

Bestel jouw bedlinnen vanaf € 20 via: https://www.vanmorgen.com

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!