Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken van september 2019?

Voor iedereen die het zich afvraagt; “Wanneer zijn de KLM Werelddeal weken in 2019?”

Antwoord: De KLM Werelddeal Weken van september 2019 zijn dit keer van donderdag 29 augustus 2019 en duren twee weken!

Gratis vliegen met American Express tijdens de KLM Werelddeal Weken

Betaal je KLM Werelddeal Weken tickets met de Flying Blue American Express creditcard! Met deze speciale KLM-creditcard spaar je voor gratis tickets of upgrades naar Business Class. Ook als je geen tickets koopt tijdens de KLM Werelddeal weken, spaar je punten.

Voor elke euro die je via deze kaart uitgeeft, spaar je Flying Blue punten. Sterker nog, als je nu een kaart aanvraagt is deze het eerste jaar volledig gratis én je krijgt tot 15.000 punten cadeau!

Elk jaar wachten weer veel mensen af om een KLM ticket te boeken wat normaal veel te duur is. Daarom wachten veel mensen op de KLM Werelddeal weken 2019. We weten al langer dat de ticketprijzen voor Nederlandse passagiers hoger zijn dan voor de passagiers in de ons omringende landen, want vertrekken vanuit Duitsland of België is vaak € 500 of meer goedkoper (alleen op vluchten buiten Europa natuurlijk).

Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden:

✅ Peking vanaf € 449 (-29%)

✅ Boston € 479 (-24%)

✅ Miami € 499 (-25%)

✅ Rio de Janeiro € 579 (-35%)

✅ Tokyo € 599 (-26%)

Wanneer-zijn-de-KLM-Werelddeal-weken-2019-september-2

Een ‘rail and fly’ ticket met de Thalys vanuit Brussel is vaak honderden euro’s voordeliger.

KLM Werelddeal Weken in 2019 vanuit Brussel of Dusseldorf goedkoper

Zo zijn tickets van Brussel naar Amsterdam per trein en vervolgens met KLM naar Bangkok zo rond de € 400. Je koopt dan een zogenaamd ‘rail-and-fly-ticket’.

Maar koop je een ‘gewoon’ ticket Amsterdam-Bangkok, dan betaal je dik € 850. Je moet dan wel heel goed opletten, ook tijdens de Werelddeal Weken van 2019! Je moet namelijk ook écht in de trein zijn ingestapt in Brussel.

Bij vertrek vanaf het station in Brussel moet je of naar het loket om je treinkaartje af te laten stempelen óf je moet aan de conducteur vragen om je kaartje te laten stempelen.

Doe je dit niet, dan zal het KLM personeel tijdens het inchecken in Amsterdam alsnog het prijsverschil in rekening brengen. Dit is niet alleen tijdens de KLM Werelddeal weken van 2019 zo, maar dit is altijd het geval.

KLM Werelddeal weken in 2019 bij vertrek vanuit Duitsland

Ook bij vertrek vanaf Düsseldorf heb je de mogelijkheid om veel goedkopere tickets aan te schaffen dan bij een directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol.

Hierbij stap je dus in Düsseldorf aan boord van een KLM Cityhopper vliegtuig, vlieg je naar Amsterdam en stap je daar over op je vervolgvlucht. Verzuim je echter om je vlucht vanaf Düsseldorf naar Amsterdam te nemen, dan zal KLM je aansluitende vlucht annuleren.

Of je moet ook hier het prijsverschil bijbetalen. Dan kan je in 2019 dus nog zo goedkoop een ticket hebben gekocht tijdens de Werelddeal Weken, op deze manier ben je alsnog duurder uit.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2019?

Wanneer-zijn-de-KLM-Werelddeal-weken-2019-september-4

Tijdens de KLM Werelddeal weken van 2019 kan je met korting naar bijvoorbeeld Kaapstad vliegen. / Bron foto: Flickr.com

Goed, KLM tickets zijn dus bijna altijd te duur voor Nederlanders. Maar gelukkig is er twee maal per jaar een actieperiode die me de KLM Werelddeal Weken noemt.

Tijdens deze twee weken (meestal de eerste twee weken van januari én de eerste twee weken van september) verlaagt de KLM de tickets op bepaalde routes.

Laat je niet afleiden door de reclamebanners die je ziet. Want KLM promoot New York bijvoorbeeld van €701 voor € 529.

Een normaal ticket echter, met KLM naar New York is vaak rond de € 650, boeken tijdens de Werelddeal weken scheelt dus écht in je portemonnee.

Air France Werelddeal weken in 2019 via Parijs

Waar je wel op moet letten tijdens het boeken, is de uitvoerende luchtvaartmaatschappij. Soms komt pas in het tweede scherm van je boeking naar voren dat je met KLM-partner Air France via Parijs vliegt. Dat is niet een heel groot probleem als een goedkoop vliegticket je belangrijkste eis is, maar het kost je wel meer tijd om naar New York te vliegen.

Let dus goed op dat je geen appels met peren gaat vergelijken. Desalniettemin zijn tickets tijdens de KLM Werelddeal Weken in 2019 vaak zeker wel voordeliger, maar je moet goed opletten. Dit keer zijn de KLM Werelddeal Weken vermoedelijk in de eerste twee weken van september 2019, maar zodra KLM de exacte data bekend maakt, laten wij het hier weten.

Vijf dagen voordeel en KLM Package deals na Werelddeal weken

Naast de Wereldeal Weken die twee keer per jaar plaats hebben, heeft KLM ook regelmatig een actie die men ‘Vijf dagen voordeel‘ noemt.

Ook dan zijn ticketprijzen aanzienlijk goedkoper, maar de acties worden niet ruim van te voren aangekondigd.

Wat tegenwoordig ook een goede optie is voor een vakantie met KLM zijn de ‘Package Deals‘.

Dan boek je niet alleen een ticket, maar ook direct een goedkoop hotel bij je vlucht. Door het inkoopvoordeel van KLM kan je goedkopere hoteltarieven krijgen dan dat je een hotel los zou boeken bij Booking.com bijvoorbeeld.

Samenvatting KLM Werelddeal weken

Wanneer-zijn-de-KLM-Werelddeal-weken-2019-september-7

Vliegen met Werelddeal korting met de blauwe zwaan / Foto door Nicky Boogaard via Flickr.com

 Kortingen in Business Class tot wel 60%

 Kortingen in Economy Class tot wel 30%

 Wanneer boeken: zo snel mogelijk

 Hoe: Via deze speciale KLM Werelddeal weken-pagina

 Wanneer reizen: tussen heden en maximaal 330 dagen

 Luchtvaartmaatschappij: KLM én Air France

 Vertrek vanuit: Amsterdam Schiphol

 Exclusief éénmalig € 10 reserveringskosten

KLM Werelddeal weken vermoedelijk weer in september 2019

De KLM Werelddeal Weken van 2019 beginnen vermoedelijk weer in begin september 2019 en houden twee weken aan. Tijdens deze weken geldt wel: OP=OP. Klik hier voor het KLM aanbod.

 Goedkope KLM tickets door heel Europa al v.a. € 99 p.p.

 

 

Geef hieronder jouw beoordeling over de KLM Werelddeal Weken van september 2019

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!