Wellness Villa op Landgoed de Weldaed

Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed11

Deze wellness villa is voorzien van een zwembad in de woonkamer!

Het altijd heerlijk warme binnenzwembad, de ultieme luxe van de jacuzzi onder de sterren, het volledig onthaasten in een van de sauna’s: dan komen toch comfort, luxe en ontspanning bijna tot een apotheose?

Op het Landgoed de Weldaed staat o.a. de Wellness Villa ‘de Schoppe’ waar u dit allemaal genieten kunt.

Een volledig en zo authentiek mogelijk gerestaureerd pand, met alle comfort van de huidige tijd herbergt naast het binnenzwembad een complete en luxe keuken, een grote loungeplek, en een tafel waar u tot 10 gasten een diner zou kunnen voorschotelen.

Onthaasten in de Achterhoek

De totale oppervlakte van het met natuursteen en vloerverwarming uitgevoerde pand is alleen beneden al 120 m². Hoezo lekker ruim?

\En door de indeling en inrichting voel je je heus niet verloren: integendeel. In een hoek naast het zwembad staat de infrarood sauna, om snel even behaaglijk op te warmen na bijvoorbeeld een frisse wandeling door de gevarieerde Achterhoekse natuur.

Ook een professionele zonnebank ontbreekt niet. Natuurlijk zijn de slaapkamers perfect in orde met zéér goede bedden en verfijnd bedlinnen.

Naast al die moderne zaken is de Schoppe een karakteristiek pand gebleven waarbij het vertrouwde kraken van de dikke eiken gebint balken de hoge leeftijd ervan verraadt.

Ontspannen in je privé natuurgebied in Gelderland

Landgoed de Weldaed heeft een privé natuurgebied van ruim 1,5 hectare, waar doorheen wandelpaden lopen, en waar enkele zit- en lig plekjes zijn. Vanuit het pand loop je 25 meter door een spannend bosje naar de Finse sauna, midden in de natuur.

Het natuurgebied is rijk aan klein wild zoals haas, konijn, patrijs, fazant. En afhankelijk van het jaargetijde zie je er een ree met jong(en) uit een van de poelen drinken, of een vos schichtig wegschieten, of een reiger z’n voedsel verschalken.

Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed2

Na een dagje wandelen of fietsen in de Achterhoek, lekker relaxen in de jacuzzi.

Ontdek de Achterhoek

Maar ook buiten de Weldaed is voor de liefhebber genoeg te doen: van kleiduif schieten, golfen. paardrijden en ultra light vliegen tot fietsen en wandelen.

Cultuur is er te over: in een straal van 30 km. zijn er prachtige Middeleeuwse stadjes met kastelen als Bredevoort, Bronckhorst en Zutphen. Of bezoek net over de grens in Duitsland Schloss Anholt.

Culinair kunt u zich volledig uitleven in de Schoppe, maar als u dat verkiest komt u hélemaal niets tekort als u dat buiten de deur zoekt: een aantal aanraders wordt afhankelijk van uw wens door de eigenaren opgesomd.

Wat u elders zult moeten vinden is een trampoline of een trapveldje: het landgoed is geen kinderspeelparadijs: een uitstapje daarheen vindt u héél nabij; indoor en outdoor en nog educatief ook!

Mede daardoor is de Weldaed de juiste plek om het jachtig leven te ontvluchten en u herboren te weten na een verblijf vol ‘onthaasting’. Verder kent de Weldaed geen vip-arrangement: een gast op landgoed de Weldaed is altijd een VIP!

(Meer foto’s onder de video)

Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed1 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed12
Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed10 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed9 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed8 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed7
Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed2
Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed3 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed4 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed5 Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed6
Weekendje weg in luxe romantische wellness villa De Weldaed11

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!