Wintersport naar Bulgarije met TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!


Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!


Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË


Wintersport naar Bulgarije met Arke3Als je aan wintersport denkt, dan denk je aan de Alpen en misschien de Dolomieten. Maar misschien moet je eens kijken naar Bulgarije! Natuurlijk zijn de wintersportgebieden in Bulgarije anders dan de Oostenrijkse of de Franse mega-ski-dorpen en zijn de faciliteiten over het algemeen minder. Maar juist daarom kan een wintersportvakantie naar Bulgarije een avontuurlijke beleving zijn!

Bansko en Borovets
Grofweg heb je twee wintersportgebieden in Bulgarije; Bansko en Borovets. Bansko ligt op ongeveer een uurtje rijden van de hoofdstad Sofia en is daarom vooral bij de Bulgaarse elite populair als weekendje weg. Borovets ligt op bijna twee uur rijden van Sofia, maar is minder druk en de bergen zijn hoger.

Reisorganisatie TUI is in dit avontuurlijk wintersport-gat gesprongen en vliegt met haar eigen airline TuiFly wekelijks vanuit Amsterdam direct naar Sofia.

Wintersport naar Bulgarije met Arke2Gerenoveerde Sovjet-hotels
Toegegeven; er zijn weliswaar leuke en gezellige kleine chalets in de wintersportgebieden van Bulgarije, maar over algemeen zal je het moeten doen met de oude vertrouwde, grote, grijze Sovjet betonblokken als hotels. Maar de laatste jaren zijn veel van deze hotels compleet gerenoveerd inclusief Spa & Wellness faciliteiten, dus je komt er niets te kort. Al zal je bij aankomst in het hotel buiten vast wel even schrikken bij het zien van de grauwe grijze buitenkant. Maar geloof ons; zet jezelf er overheen en geniet van de luxe en ruimte binnen!

Goedkoop op wintersport naar Bulgarije
Het klinkt dan ook bijna te mooi om waar te zijn, maar Bulgarije is natuurlijk spotgoedkoop. Een halve liter bier op de piste doet slechts € 1, en avondeten met doe je voor minder dan € 7,5. Zelfs de vlucht, transfers en 7 nachten hotel bij TUI zijn schandalig goedkoop. Al vanaf € 199 p.p.!


  Goedkope wintersport naar Bulgarije met TUI al v.a. € 199 p.p.


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over wintersport naar Bulgarije met TUI!

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!