Noorderlicht reis naar Lapland inclusief excursies

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!


Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!


Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Vakanties naar het Noorderlicht in Lapland

Als je altijd al een keer het Noorderlicht gezien wilt hebben én met husky’s op expeditie had willen gaan, dan moet je beslist even naar de aanbiedingen van TUI kijken voor een wintervakantie/Noorderlichtreis naar Fins Lapland.

Vanaf midden december tot eind maart vliegt TuiFly, twee maal per week vanuit Amsterdam naar Kittlla en Ivalo. Kittla ligt in het zuiden van Fins Lapland, de stad Ivalo ligt Noordelijker.

Directe vluchten naar Lapland en het Noorderlicht

TuiFly doet beide bestemmingen aan per vlucht dus je kan ook heenvliegen op Kittlla en vervolgens terug vanaf Ivalo….of andersom natuurlijk.

De overeenkomst tussen deze twee steden is het feit dat het beide koud is en dat er in de winter in allebei de steden sneeuw ligt. Het verschil is dan weer dat Kittla, in bosrijk gebied ligt, terwijl het Noorderlijker gelegen Ivalo aan een meer ligt en je hier relatief eenvoudig kan ijsvissen.

Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-1

Maak een coole huskysafari in Lapland.

Kosten voor een wintervakantie naar Lapland

Helaas staat Finland niet echt bekend om het goedkoop vakantie vieren.

Vooral alcohol is duur vanwege de accijnzen, maar je krijg in restaurants gelukkig wel waar voor je geld. Flinke lappen rendiervlees voor nog geen € 10.

Omdat zo’n wintervakantie naar Fins Lapland uit veel losse componenten bestaat, kan het maken van deze reis flink wat geld kosten.

Je hebt immers een vlucht nodig (zoveel vluchten zijn er niet naar Fins Lapland), een hotel, en je wilt ook nog weleens een excursie doen zoals ijsvissen, een huskysafari of een nachtexpeditie om het Noorderlicht te kunnen zien.

Als je al deze componenten los zou moeten reserveren ben je voor een 5-daagse reis vaak al snel meer kwijt dan € 800.

Omdat reisorganisatie TUI een eigen vloot heeft (middels airline TuiFly) en omdat TUI relatief groot en dus goedkoop hotels kan inkopen in dit gebied kan de prijs zakken naar nog geen € 399.

Goedkope Noorderlicht vakantie naar Lapland inclusief excursies

Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-5

Tot rust komen doe je boven de poolcirkel in Lapland.

Het klinkt dan ook bijna te mooi om waar te zijn, maar als je ergens een échte winterreis-ervaring kan krijgen dan is het wel in Fins Lapland waarbij veel excursies inclusief zijn.

Bijvoorbeeld een huskysafari of een sneeuwscooter safari. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot ijsvissen.

Een directe vlucht met TuiFly, hotel en transfers zijn er al vanaf € 399 p.p.!


  Winterreis met TUI naar Fins Lapland al v.a. € 399 p.p.


eliza was here  Aanbiedingen van ANWB Vakanties naar Lapland al vanaf € 499 p.p.

Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-2 Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-4 Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-6

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over een Noorderlicht reis inclusief excursies naar Fins Lapland met TUI!

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!