Winterzon dichtbij

eilat 2

Uitzicht over zee bij Eilat

Nu de Arabische lente weer een beetje tot rust is gekomen leeft het toerisme in met name Egypte eindelijk weer een beetje op. Maar helaas blijkt uit de cijfers dat dit prachtige land voorlopig zo’n 40% minder toeristen dan vorig zal ontvangen.

En dat nu juist Egypte de perfecte uitvalsbasis was voor een gegarandeerde winterzon vakantie op zo’n 4 uur vliegen. Wil je echt gegarandeerd zon in deze barre wintermaanden, dan moet je toch al snel richting het Caribsich gebied of het Verre Oosten en dus 8 tot 10 uur in het vliegtuig zitten.

Gelukkig hebben wij van TravelersMagazine.nl altijd nog een plan B: Eilat in Israel!


Winterzon dichtbij / Eilat

Heerlijke lounge locatie te Eilat

Net zo zon-zeker als Egypte, net zo ver vliegen, net zo duur en vanwege de Israelische obsessie voor beveiliging, extreem veilig. Duikers kenden deze parel in het Midden-Oosten al omdat je hier fantastisch kan duiken en snorkelen. Maar pas sinds de laatste jaren heeft men geïnvesteerd in hotels en appartementen waardoor Eilat aan de Rode Zee nu ook echt een toeristische trekpleister van formaat is geworden.

En omdat Eilat op zo’n 250 km van Tel Aviv en Jeruzalem ligt maakt dit een uitstekende bestemming om ook nog eens culturele uitstapjes te maken. Maar met je kont op het strand blijven liggen is natuurlijk ook geen schande!

  Goedkope last-minutes naar Eilat van Prijsvrij v.a. € 199 p.p.eliza was here  Goedkope reizen en vakanties van Isropa v.a. € 399 p.p.!

 


Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!