LET OP: Onderstaand artikel gaat over Center Parcs NEDERLAND. Ben je op zoek naar vakanties van Center Parcs België?. Klik dan hier!


korting en aanbiedingen Center Parcs  Woonboot reserveren via CenterParcs.NL


korting en aanbiedingen Center Parcs  Woonboot reserveren via CenterParcs.BE

Woonboot vakantie Center Parcs

Je kan natuurlijk lekker een weekendje weg gaan naar één van de vele bungalowparken met het complete gezin. Landal, Center Parcs zijn de grootste en meest bekende parken. Vroeger waren alle huisjes hetzelfde en heette Center Parcs nog ‘Sporthuis Centrum’.

Maar die tijden zijn voorbij, want de doorsnee vakantieganger willen een luxer vakantiehuis dan zijn eigen huis. Daarom bieden steeds meer bungalowparken speciale vakantieverblijven aan. Cottages met sauna’s en jacuzzi’s, vakantiehuisjes OP het strand, of zoals Center Parcs nu doet; woonboten!

Woonboot vakantie Center Parcs1

Woonboten maar niet in Amsterdam

Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om op een woonboot te overnachten in één van de grotere steden met grachten zoals Amsterdam. Maar met kleine kinderen is het niet heel praktisch om midden in de stad te verblijven. En laten we nog maar zwijgen over het parkeren.

Om toch aan de vraag tegemoet te komen, biedt Center Parcs jou in drie parken de mogelijkheid om te overnachten op een echte woonboot. Parkeren doe je voor de deur en je mag vanzelfsprekend gebruik maken van alle faciliteiten van het park zoals het tropisch zwemparadijs.


Kindvriendelijke woonboten

Hoewel je met 6 personen op deze woonboten kan verblijven, is het met name in de winter wel knus. In de winter ga je namelijk niet op het terras zitten. Wij zouden je adviseren om met niet meer dan 4 personen in een woonboot van Center Parcs te verblijven.

De woonboten liggen in meertjes waar geen stroming is en waar de maximale diepte 1,50 meter is. Je moet natuurlijk altijd opletten met kinderen en water, maar door deze bovengenoemde maatregelen zijn de risico’s beperkter dan bij huisjes aan zee bijvoorbeeld.  Bovendien zijn de terrassen van de woonboten zijn afgeschermd met hekken.

Aanbiedingen en kortingsacties bij Center Parcs

Het moge duidelijk zijn dat de schoolvakanties de meest populaire en duurste periodes zijn. Deze zijn dan ook vaak al snel volgeboekt, maar als je ruim op tijd bent (lees: minstens 3 maanden voor je vakantie) dan is er toch nog wel beschikbaarheid én kan je profiteren van vroegboekkortingen bij Center Parcs oplopend tot wel 10%

Zo verblijf je in het laagseizoen al een weekendje op zo’n woonboot voor € 99 per weekend, in het hoogseizoen (juli/augustus) betaal je € 399 voor een iets langer verblijf (een midweek).

  Slapen op een woonboot in Center Parcs al v.a. € 99 per weekend!

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over een woonboot vakantie Center Parcs!

 

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!