Yoga vakantie Nederland v.a. € 199 p.p.

Yoga en mindfulness zijn de laatste jaren erg populair geworden. Veel mensen beoefenen het thuis alleen, of op yoga-scholen in groepjes. Om jou een heel weekend te laten genieten van yoga en mindfulness heeft reisorganisatie Puur&Kuur speciaal voor jou yoga vakanties in Nederland georganiseerd onder begeleiding van een yoga-docent. Klik hier voor andere goedkope yoga reizen en vakanties

Specialist in yoga vakanties in Nederland

Puur&Kuur is al jaren een specialist in yoga vakanties in zowel Nederland als in het buitenland. Ook worden er wellness vakanties aangeboden door Puur&Kuur. De meeste bestemmingen worden aangeboden in het buitenland, maar een aantal vakanties dus ook in Nederland.

yoga vakantie nederland4De populairste vakanties zijn de yoga weekenden in Nederland onder begeleiding van coach Nannet van der Ham. In een bosrijke omgeving of juist aan de Zeeuwse kust wordt in je in een weekend compleet ondergedompeld in rust en stabiliteit.

Ben je niet zo’n groot yoga-fan maar wil je wel genieten van de rust en ruimte? Check dan de ‘wellness weekendbreaks’ van Puur&Kuur. Deze korte vakanties zijn niet alleen beschikbaar in Nederland, maar ook net over de grens in Duitsland en België.


Minerale baden in Nederland

Een aantal van dit soort weekenden worden aangeboden in gebieden waar ‘minerale baden’ zijn. Zo zijn er yoga-weekenden naar Bad Nieuweschans (Groningen), Lattrop (Twente), en Vlodrop (Limburg). Zoals hierboven al aangegeven is één van de populairste weekenden; de yoga vakanties naar het Zeeuwse Domburg.

Omdat veel deelnemers aan dit soort weekenden alleen reizen is er veel vraag naar éénpersoonskamers. Normaal moet je daarvoor een toeslag betalen. Maar bij Puur&Kuur is dat in bepaalde periodes niet nodig en kan je dus profiteren van een flinke korting. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat deze korting overwegend van toepassing is in het laagseizoen/de winter.

Goede reviews over yoga vakanties in Nederland

yoga vakantie nederland1Op de site van Puur&Kuur staan bij deze yoga vakanties in Nederland gemiddeld 100 reviews die louter positief zijn.

Uit de reviews maken we wel op dat deze weekenden weliswaar geschikt zijn voor beginners, maar dat ze wel als intensief worden ervaren.

Je kan/mag ’s ochtends 1,5 uur mee doen met de sessie en ’s middags 1,5 uur. En voor iemand die bijna nooit aan yoga doet of voor wie het zelfs de eerste keer is, kan dat zwaar en intensief overkomen.


Yoga vakantie NederlandYoga vakantie Nederland  Wellness en Yoga-reizen al v.a. € 199 p.p.


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties in Nederland v.a. € 199


yoga vakantie nederland5

yoga vakantie nederland2

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over yoga vakanties in Nederland!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!