Sprookjes worden werkelijkheid in Las Vegas

Dat Las Vegas de stad is waar je jouw wildste dromen kunt laten uitkomen is alom bekend. Niet voor niets staat ‘adult freedom’ in deze woestijnstad centraal. Want laten we eerlijk zijn, in Las Vegas mag bijna alles; gokken, drinken, roken en er is ook geen gebrek aan schaars geklede dames. We schreven er een paar weken geleden al over; als je lid wilt worden van ‘Mile High Club’ dan moet je naar Sin City.

Meer dan alleen trouwen met Elvis

Natuurlijk, er is veel meer in Las Vegas dan alleen de gokpaleizen en de wedding chapels waar Elvis fungeert als ambtenaar van de burgerlijke stand. Maar laten we eerlijk zijn; deze stad is er vooral om plezier te hebben!

Zelf zwemmen als zeemeermin

En om dat plezier draait het natuurlijk, want zeg nou zelf; thuis zou je het nooit doen, maar in het verre onbekende Las Vegas, waar niets te gek is, heb je nu de mogelijkheid om als zeemeermin door het leven te gaan.

De stad huisvest sinds kort de allereerst zeemeerminschool (geen grap); AquaMermaid. Voor slechts 75 USD, kan je jezelf een uurtje zeemeermin voelen!

Niet alleen aan volwassenen is gedacht, uiteraard kunnen ook kinderen lessen volgen bij AquaMermaid. Deze lessen zijn overigens wel op een ander moment dan tijdens de ‘lessen’ voor volwassenen….for obvious reasons.

En Las Vegas zou Las Vegas niet zijn als het niet helemaal over de top zou gaan, want je kan namelijk ook een vrijgezellenmiddag organiseren bij AquaMermaid. En nee, dit is niet alleen voor vrouwen……….

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!