Zomerkorting bij Puur&Kuur Wellness vakanties

Wil je even op vakantie zonder kinderen? Of wil je uberhaupt tijdens je vakantie geen kinderen zien? Check dan vooral de geselecteerde resorts van Wellness en Yoga reisorganisatie Puur&Kuur Vakanties.

Tot 20% korting bij Puur&Kuur

Tijdens de populaire zomervakanties in juli en augustus zitten de meeste hotels wel vol, maar juist in de wellness-sector is er dan juist veel beschikbaarheid omdat de meeste bezoekers van dit soort hotels in het voor- en na-seizoen op wellness vakantie gaan.

Om toch een redelijke bezettingsgraad te hebben, geven veel hoteleigenaren in de wellness-sector kortingen tot wel 20% op een verblijf in juli en augustus.

Zomerkortingen van Oman tot Cyprus

Nu is het misschien wel een beetje te warm om juist naar Oman in het Midden-Oosten te gaan, aangezien de temperatuur hier kan oplopen tot wel 40 graden overdag. Maar Puur&Kuur heeft genoeg alternatieve bestemmingen waar het minder warm is, of in sommige gevallen zelfs heel koel!

Wat dacht je van het Zending Resort op Cyprus met een aangename 28 graden, of Thermana Park Lasko in de koelere bergen van Slovenië?

Check hieronder een aantal voorbeelden met korting

Zomerkorting bij Puur&Kuur Wellness vakanties2

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over zomerkorting bij Puur&Kuur Wellness vakanties

Goedkope yoga reizen en vakanties

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!