Zondeju wintersport aanbiedingen van Sunweb België

LET OP! Dit artikel gaat over Sunweb BELGIË. Klik hier voor de wintersport van Sunweb NEDERLAND.


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor vroegboekkorting op wintersportvakanties van Sunweb NL!


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor Zondeju-aanbiedingen van wintersportvakanties van Sunweb BE!


Na het succes van Zondedju Zomer lanceert Sunweb Zondedju Wintesport! Afgelopen zomer ontketende Sunweb België al een prijzenoorlog in België door aan te tonen dat de concurrenten bijna altijd duurder waren met hun zonvakanties.

Om te onderzoeken of de Belgische wintersporters niet te veel betalen voor hun skireis, vergeleek de Belgische reisorganisatie Sunweb zijn winteraanbod met tweeduizend reizen van andere touroperators.

Sunweb Zondedju

€ 100 goedkoper dan de concurrent

Sunweb België bleek in meer dan 85 procent van de gevallen goedkoper te zijn dan de concurrentie. Voor exact dezelfde wintersportvakantie betalen twee volwassenen al snel 100 euro minder bij Sunweb.

Er werd op dezelfde dagen, exact dezelfde accommodatie vergelijken, met exact dezelfde voorwaarden. Dus bijvoorbeeld een hotel op basis van logies ontbijt niet vergelijken met een hotel op basis van halfpension. Ook de skipassen werden meegenomen in de vergelijking.

Doe zelf de test!

Om wintersporters de kans te bieden zélf de test te doen, biedt Sunweb een prijsvergelijkingstest aan, onder de noemer “ZONDEDJU! wintersport”.

sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 79 p.p.!
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Zondeju wintersport aanbiedingen van Sunweb België!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!