150 euro Kidskorting bij TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Vakanties van TUI zijn altijd al erg scherp geprijsd, maar met onderstaande aanbieding is er echt geen enkele reden meer om thuis te blijven deze zomer! Je ontvangt maar liefst € 150 korting PER kind, dus niet per reservering, maar écht per kind!

Vanaf 16 december 2014 t/m 2 februari 2015 geeft TUI € 150,- Extra Kidskorting per kind!

Hierbij de voorwaarden:

  • De Extra Kidskorting bedraagt € 150,- per kind bij een verblijf van minimaal 8 dagen en maximaal 22 dagen.
  • De Extra Kidskorting is geldig voor boekingen gemaakt in de actieperiode van 16 december 2014 t/m 2 februari 2015 met vertrek in de periode 1 juli t/m 31 augustus 2015.
  • De Extra Kidskorting is alleen van toepassing op kinderen van 2 t/m 15 jaar en alleen t.a.v. pakketreizen (uit het aanbod Zonvakanties en Verre reizen) naar geselecteerde accommodaties met een minimale bezetting van 3 personen.

Geer hieronder jouw beoordeling of ervaring over TUI Vakanties

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!