2e persoon gratis bij TUI België vakanties

Als je een beetje flexibel bent en vooral niet aan de schoolvakanties gebonden bent, dan zijn de ‘2e persoon gratis deals’ van TUI België vakanties een prima mogelijkheid voor je om goedkoop op vakantie te kunnen.

Meer dan 50% korting op je TUI België vakantie

Je krijg dus 50% korting, en in sommige gevallen nog een beetje meer, op je zonvakantie bij TUI België als je met twee personen reist. Vertrek is mogelijk van alle Belgische luchthavens, maar het meerendeel van het aanbod is met vluchten vanaf Brussel.

Turkije 1 + 1 gratis

TUI België vakanties binnen en buiten Europa

De eerlijkheid gebied ook te zeggen dat het overgrote deel van de 352 deals die vandaag (24 juni 2015) worden aangeboden een bestemming binnen Europa heeft. Een snelle blik leert dat zo’n 70% van deze ‘2e persoon gratis aanbiedingen’ vakanties zijn naar Spanje, Egypte, Tunesië en Turkije. Maar er zitten ook pareltjes tussen naar Varadero op Cuba, Cancun in Mexico en de Dominicaanse Republiek. Klik hier voor de deals die dagelijks vernieuwd worden!

TUI België vakanties  352 deals met meer dan 50% korting op een TUI België Vakantie!

 

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de actie 2e persoon gratis bij TUI België vakanties!

Foto: Pixabay under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!