30 euro korting bij Eliza Was Here vakanties

Reisorganisatie Eliza Was Here is bij een kleine doelgroep al jaren bekend, maar bij het grote publiek is deze reisorganisatie waarschijnlijk nog vrij onbekend. En dat is misschien maar goed ook, want Eliza Was Here zoekt op de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, juist naar de onontdekte pareltjes waar nog geen massatoerisme is.

Huurauto altijd inbegrepen bij Eliza was Here

Met Eliza Was Here kan je met je eigen auto naar één van hun mooie bestemmingen rijden zoals in Spanje, Kroatië of Italië. Maar de meeste klanten van Eliza Was Here gaan gewoon lekker met het vliegtuig en bij aankomst op de luchthaven de sleutels van hun huurauto direct in ontvangst. Bij de vliegreizen van deze reisorganisatie is een huurauto ALTIJD inbegrepen.

All-inclusive vakanties van Eliza Was Here

Juist omdat die huurauto in de prijs is inbegrepen lijkt Eliza Was Here daardoor vaak duurder dan andere reisorganisaties. Vanwege deze prijsstelling trekt de reisorganisatie ook een bepaald publiek aan; high potentials met weinig tijd en geen zin in krijsende kinderen om zich heen. Wat niet wil zeggen dat kinderen niet zijn toegestaan bij Eliza Was Here, maar men richt zich nu eenmaal op hardwerkende dertigers die er gewoon een week (of twee) tussenuit willen en geen gedoe willen.

eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de 30 euro korting bij Eliza Was Here vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!