50% korting op Thalys tickets naar Parijs

Vorige maand had Thalys ook al zo’n mooie actie: op 8 maart 2013 (op Internationale Vrouwendag) konden ALLEEN vrouwen voor € 8 per enkele reis een Thalys ticket boeken vanuit de Nederlandse stations waar de Thalys stopt.

Echter de slimme koppen bij Thalys waren even vergeten dat je hiervoor ook een sterke server nodig had, aangezien iedereen tegelijk op 8 maart die goedkope treinkaartjes ging zoeken. Met als gevolg dat de server van Thalys.com pas om 23:00 uur weer online was en er dus nog maar één uurtje over was om goedkope kaartjes te kopen.

Nog een keer korting op Thalys tickets

Of dit nu een slimme marketingstunt was of niet, het heeft een hoop irritatie opgewekt bij veel mensen. Daarom is deze aanbieding van Thalys misschien wel een goedmakertje.

Op elk ticket dat je via Thalys.com koopt in ‘Comfort 2’ (de standaard klasse zeg maar) krijg je 50% korting! Er zijn natuurlijk wel een aantal spelregels, maar die zijn in onze ogen vrij schappelijk.

Voorwaarden korting Thalys tickets naar Parijs of Brussel

-Korting is geldig op ‘Comfort 2’ tickets

-Vanuit alle Nederlandse Thalys-stations naar Brussel of Parijs

Op deze manier wordt een weekendje Parijs wel heel goedkoop, want normaal betaal je namelijk € 130 voor een retourticket vanuit Amsterdam Centraal naar Parijs, maar met onze voordeellink kost ditzelfde ticket nog maar € 65.

Klik hier voor de voordeel link van Thalys.com en vergeet ook niet om een goedkoop hotel in Parijs te boeken!

  Thalys tickets Parijs, retour al v.a. € 35 p.p.Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring over korting op Thalys tickets!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!