Anti-stressreis vanuit de Ayurveda

Ben je al bekend met de Ayurveda of nog niet? Dat maakt niet uit voor deze reis. Voor de mensen die het niet kennen. Ayurveda is zowel een levenswijze als een geneeskundig systeem dat in India en op Sri Lanka al meer dan 5.000 jaar wordt beoefend. De Ayurveda is bestempeld als de oudste geneeswijze, die de mens kent.

Begin van de Ayurveda anti-stressreis in Spanje

Bij aankomst wordt je door middel van een transfer naar het hotel gebracht. Het hotel ligt in een erg rustige en mooie omgeving op zo’n 30 km van Malaga. In dit bergachtige landschap, ‘La Alegria de la Minda’ kan je ook nog eens heerlijk paardrijden, wandelen of fiets. Een goede plek dus om heerlijk tot rust te komen. Nadat je aangekomen bent, krijg je van eigenaren Seba en Frits een welkomstcocktail en een welkomstmassage.

Spaans Ayurveda hotel

Elke dag kun je heerlijk genieten van de lichte en gezonde Aryurvedische maaltijden die gastvrouw Seba met liefde voor je bereidt. Twee dagen zijn de gerechten in combinatie met vis of vlees. Merendeel van de week zijn de gerechten vegetarisch.

Het Ayurveda Hotel is opgebouwd uit drie niveaus. Elk niveau heeft zo zijn eigen relax plekjes: het laagste niveau heeft een tuin, het middelste niveau een zoutwater zwembad en het hoogste niveau een serre en een terras. Hierdoor is het hotel NIET geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Antistressreis vanuit de Ayurveda ayurveda hotel luna y sol1

Het Ayurveda hotel in Zuid-Spanje is van alle gemakken voorzien.

Kamers tijdens je ayurveda antistressreis in Spanje

In totaal zijn er acht kamers beschikbaar in het hotel. Elke kamer is comfortabel en sfeervol ingericht. WIFI is ook beschikbaar, die werkt het beste in het restaurant. Eventjes goed om te weten is dat er geen TV aanwezig is op de kamer.

Het hotel is vooral erg geliefd doordat de eigenaren met zoveel liefde en sympathie dit hotel runnen. Dit voel je dus ook écht tijdens je verblijf!

In het kleine maar gezellige Ayurveda Hotel zal je heerlijk tot rust komen door middel van de tien antistress therapie lessen. De lessen worden kleinschalig aangeboden. Zo kan het zijn dat je maar met twee andere de les volgt.

Actief werken tegen je stress

Tijdens deze reis ga je echt aan de slag om je stress te verminderen. Niet alleen relaxen om je stress achter je te laten, maar bij deze reis horen:

 • 1 Reiki behandeling (30 minuten) – exclusief voor Puurenkuur gasten
 • 1 Intake Dosha consult – exclusief voor Puurenkuur gasten
 • 1 Garshan zijdenhandschoen massage en pakking
 • 1 Ayurvedische anti-stress hoofd/rug/nek massage
 • 1 Mukabhanga massage
 • 3 yoga lessen

Verder kun je ook nog genieten van:

 • 3 x Ayurveda maaltijden per dag in buffetvorm
 • Zoutwater zwembad
 • Tuin met de schaduwrijke relaxplekken
 • Onbeperkt water en thee
 • Gratis gebruik van een badjas en slippers in behandelruimten

Meer dan alleen ayurveda en antistress tijdens je reis

Antistressreis vanuit de Ayurveda ayurveda hotel luna y sol2

Ayurveda behandelingen kunnen worden ondergaan in groepsverband of individueel.

Tijdens de antistressreis naar  Spanje ervaar je de persoonlijke touch die dit hotel zo typeert. Seba oefent haar beroep als ayurvedatherapeute al meer dan 25 jaar uit, met alle certificaten op zak en geeft leiding aan een vakkundig team therapeuten.

Elke therapeut die hier werkt wordt persoonlijk door Seba getraind en opgeleid. En ze hebben allemaal magische handen: ze weten vaak feilloos de pijnlijke plekken te vinden en uw emoties te raken.

De therapeuten zijn 100% gefocust op hun klant en dat merk je aan alles. Elke behandeling wordt op jou persoonlijk afgestemd en is traditioneel ayurvedisch – heel goed om de stress uit je lijf en hoofd te halen. Volg je een ayurvedakuur, dan heb je vaak meerdere behandelingen per dag.

Extra behandelingen kan je ter plekke bijboeken.

Het kan zijn dat er ter plekke wordt bepaald dat je op een dag maar één behandeling krijgt, omdat sommige behoorlijk intensief zijn. Ook wordt goed gekeken hoe je op de behandeling reageert.

Naast de yogalessen kan je ook gratis meedoen met workshops die georganiseerd worden door Frits en Seba. Ze staan altijd voor je klaar en proberen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo willen ze je altijd brengen naar het strand of een lokale markt!

Ook worden er wandelingen georganiseerd door het hotel waarbij gastheer Frits je veel kan vertellen over de Spaanse omgeving.

Klik op de volgende link voor andere goedkope yoga reizen en vakanties

Antistressreis vanuit de AyurvedaAntistressreis vanuit de Ayurveda  8-daagse ayurveda / anti-stressreis naar Spanje al v.a. € 699 p.p.


BookYogaRetreats voor ayurveda en anti-stressreis v.a. € 599


Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de Antistressreis vanuit de Ayurveda!