Bortskanjer reis van Puur&Kuur v.a. € 236 p.p.

NB: Dit is GEEN medische reis en deze reis geneest Borstkanker niet!

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk van heel dichtbij of zelfs persoonlijk geconfronteerd met één van de meest vreselijke ziektes die er zijn; borstkanker.

Naast het feit dat kanker alleen al je leven in negatieve zin op zijn kop zet, is deze vorm van kanker ook nog eens heel confronterend omdat het één van de meeste intieme lichaamsdelen van de vrouw betreft.

borstkanjer weekend5

Relaxen en yoga op het strand van Domburg onder leiding van yoga-docente Nannet.

Borstkanjer reis in Domburg (Zeeland)

Het Borstkanjer weekend geneest de ziekte niet, maar is juist bedoeld om de vrouwen die met deze ziekte te maken krijgen (of hebben gehad) een opkikkertje te geven. Even geen ziekenhuizen en dokters, maar zon, zee, strand, uitwaaien in de buurt van het Zeeuwse Domburg.

Verder doe je niet anders dan relaxen, massages en yoga. Niets is verplicht en alles mag tijdens dit 3 dagen durende weekend met een programma onder begeleiding van yoga- en fitness docente Nannet. Tijdens dit weekend ben je samen met andere vrouwen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. Aan een half woord heb je tijdens dit weekend genoeg.

Samen of alleen naar het Borstkanjer Weekend

Er zijn vrouwen die alleen gaan en helemaal tot zichzelf willen komen. Anderen nemen een vriendin, zus of dochter mee om samen te genieten. Sommige vrouwen geven dit weekend aan zichzelf cadeau, anderen krijgen het juist weer van anderen cadeau.

Tijdens het Borstkanjer weekend kan je vanzelfsprekend gratis gebruik maken van de SPA en Wellness faciliteiten van het Badhotel Domburg. Deze faciliteiten zijn sinds 1 april 2015 volledig gerenoveerd evenals de kamers in dit luxe hotel.

borstkanjer weekend3

borstkanjer weekend1

borstkanjer weekend2

Bortskanjer reis van Puur&KuurBortskanjer reis van Puur&Kuur  Borstkanjer weekend in Domburg al v.a. € 236 p.p.!

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over de Bortskanjer reis van Puur&Kuur v.a. € 236 p.p.

Goedkope yoga reizen en vakanties

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!