Goedkope catered chalets in de Alpen

Wintersport is al duur genoeg, zeker in tijden van crisis. Maar de echte die-hard wintersporters laten de Alpen niet links liggen en reizen toch af richting de sneeuw. Denk dan ook eens aan catered chalets.

Veel mensen kiezen voor een hotel, want dat is lekker makkelijk, je hoeft zelf immers niet te koken. Appartementen/chalets zijn vaak voordeliger omdat je zelf je eten maakt. Zeker als je met meerdere personen (bijvoorbeeld familie of een grote vriendengroep) de chalet deelt.

Chalets inclusief kok en maaltijden

Maar wat veel mensen niet weten is dat je de laatste jaren voor zeer schappelijke prijzen ook een zogenaamd ‘catered chalet’ kan reserveren. Tot een paar jaar geleden was dit eigenlijk alleen weggelegd voor de rijken der aarde, maar nu is het ook steeds beter binnen handbereik voor de ‘gewone’ wintersporter.

Catered-skichalets-met-kok2

In deze skichalets is een kok inbegrepen voor het diner.

Skichalets.nl heeft in de meest populaire skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk in totaal 18 chalets inclusief kok ter beschikking, tegen zeer vriendelijke prijzen.

Zo heb je wel de privacy en ruimte van een appartement, maar de luxe van een hotel.

Elke ochtend maakt de kok ontbijt voor je klaar en elke avond een drie-gangen diner. Daarnaast doet de kok zelf zijn boodschappen.

Dus het is niet nodig om eerder de piste af te gaan en de après-ski over te slaan omdat je nog met je natte kleding de supermarkt in moet en voor 8 personen moet gaan koken.

Skichalets.nl specialist in catered chalets

Catered-skichalets-met-kok1

Lekker chillen in de privé-sauna.

Als je een ‘catered chalet‘ hebt dan schuif je na je laatste schnapps gewoon lekker aan tafel aan en de kok staat klaar met de maaltijd!

Zo heb je al voor € 339 per persoon per week een chalet inclusief maaltijden en een privé-sauna, vaak met jacuzzi.

Het moge duidelijk zijn dat tijdens de bekende vakantieperiodes de prijzen hoger liggen, maar zeker als je met meerdere personen het chalet deelt dan hoeft een ‘catered chalet‘ niet duur te zijn.


  Catered wintersport chalets van Skichalets.nl v.a. € 199 p.p.


Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!