Corendon vakanties naar Curaçao

Corendon-vakanties-naar-CuracaoSinds ongeveer een jaar boek je bij Corendon niet alleen vakanties naar Turkije of andere bestemmingen rondom de Middellandse Zee, maar kan je ook met de olijke Cor en Don naar het tropische Curaçao.

Corendon vliegt niet met eigen vliegtuigen naar dit paradijselijke eiland in het Caribisch gebied, maar doet met KLM. Sinds het faillissement van OAD Reizen in 2013 bleef KLM ineens met een hoop stoelen zitten die normaal door OAD gevuld zouden worden en in dit gat is Corendon slim gestapt. Sterker nog, de laatste jaren heeft Corendon ook op Aruba en Bonaire stoelen ingekocht bij KLM.

Corendon-vakanties-naar-Curacao3

De kleurrijke huisjes aan de kade van Willemstad

Concurrentie voor TUI op Curaçao

Toegegeven; concurrent TUI heeft meer aanbod op Curaçao, maar uiteindelijk wil je maar één ding op dit eiland; zon, zee, strand en een dito hotel voor een zo laag mogelijke prijs. En dat kan bij Corendon! Al voor € 499 p.p. zit je een hele week met je billen in het witte zand van Mambo Beach of dobber je lekker rond in de azuurblauwe zee.

Hoewel Corendon ‘slechts’ twaalf accommodaties in het aanbod heeft op Curaçao, is er toch ruim voldoende keuze. Van redelijk basic hotels tot superluxe, met ook de daarbij behorende prijs natuurlijk.

Fly and Go op Curaçao

Ook heeft Corendon zogenaamde  ‘Fly and Go‘ aanbiedingen op Curaçao. Bij deze pakketreizen zit dan een huurauto inbegrepen zodat je op eigen initiatief het eiland kan verkennen en ook eens een keer op een ander strandje kan gaan liggen.

Een stukje Nederland in de tropen

Corendon-vakanties-naar-Curacao41

Wuivende palmbomen bij Mambo Beach

Het voordeel van Curaçao is natuurlijk dat je gewoon lekker Nederlands kan spreken en dat je ook gewoon Nederlandse maaltijden kan nuttigen. Hoewel men er natuurlijk ook Heineken bier heeft raden wij aan om flesjes Polar-bier uit Venezuela te drinken. Net even wat verfrissender en anders dan Heineken. En nog goedkoper ook by the way!

Op Curaçao is zelfs een Albert Heijn waar je Nederlandse producten zoals hagelslag en pindakaas kan kopen. Maar als je op vakantie bent op Curaçao wil je vooral lekker chillen en uit eten gaan natuurlijk. Laat een vers gevangen visje garen op de grill en geniet van de ondergaande zon bij zo’n klein vis-restaurantje aan het strand.

Corendon-vakanties-naar-Curacao

Corendon-vakanties-naar-Curacao5

Bezoek de dolfijnen van het SeaAquarium naast Mambo Beach.

Dagelijkse vluchten naar Curaçao

Er zijn dagelijks KLM vluchten naar Curaçao, en op sommige dagen zelfs twee per dag. Sommige maken een tussenlanding op Bonaire, St. Maarten of Aruba, dus let even goed op tijdens het reserveren als je een rechtstreekse vlucht wilt hebben!

KLM vliegt met een Boeing 747 Jumbojet op de luchthaven van Willemstad, maar in de winter van 2017/2018 vliegt men met een Boeing 777-300. De vluchten vertrekken in de ochtend rond 09:00 uur vanuit Amsterdam en komen rond 15:00 uur lokale tijd aan op Hato Airport. Nog nét tijd genoeg dus om een ijskoud biertje op het strand te pakken.

Check hier het aanbod en de actuele prijzen van Corendon naar Curaçao.

Corendon-vakanties-naar-CuracaoCorendon-vakanties-naar-Curacao  9-daagse vliegreis naar Curacao v.a. € 599 p.p.


Corendon-vakanties-naar-CuracaoCorendon-vakanties-naar-Curacao  Goedkope last-minutes naar Curacao van Corendon al v.a. € 549 p.p.


Corendon-vakanties-naar-CuracaoCorendon-vakanties-naar-Curacao  9-daagse vliegreis naar Curacao v.a. € 599 p.p.


Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Corendon vakanties naar Curacao

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!