Daily Dream Deal van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Elke dag heeft TUI een reis geselecteerd die slechts voor 24 uur te boeken is, tegen een gigantische korting. Deze ‘Daily Dream Deals‘ van TUI wijzigen elk dag, net zoals de aanbiedingen van Groupon bijvoorbeeld.

Dit kan een weekendje weg zijn naar Winterberg, maar ook een citytrip naar New York of gewoon een 10-daagse all inclusive vakantie naar Curacao.

De reis komt gewoon uit het standaard aanbod van TUI, maar voor deze reizen krijgt men waarschijnlijk niet alle vliegtuigstoelen verkocht, of heeft men bijvoorbeeld voor die bepaalde datum teveel hotelkamers ingekocht.

Daily Dream Deal

Het moge duidelijk zijn, het hier niet gaat om de toplocaties tijdens de schoolvakanties. Tijdens de schoolvakanties zijn er juist Daily Dream Deals van TUI voor het naseizoen. Maar juist in het naseizoen kan je voor een zacht prijsje zomaar 10 dagen all inclusive naar een 5 sterren hotel in Curacao.

Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van een reischeque van TUI van maar liefst € 1000

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over de Daily Dream Deal van TUI.

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!