Detox vakanties en reizen

Detoxificatie of ‘detox’ betekent ontgiften of ontslakken en ‘detoxen’ wordt in de Westerse wereld steeds populairder. Zo ook detox-vakanties en reizen naar resorts en oorden waar men gespecialiseerd is in dit natuurlijke schoonmaakproces van het lichaam.

Patty’s Klysma

Veel mensen denken bij detox direct aan een klysma en dan is de link met Patty Brard natuurlijk snel gelegd. In 2005 kwam Patty tijdens een detox-vakantie op Ibiza pontificaal in beeld tijdens een klysma.

Betekent dit nu dat je bij tijdens alle detox vakanties bij aankomst in het hotel direct een tuinslang in je achterste gestopt krijgt om de boel te spoelen? Natuurlijk niet!

Detox vakanties en reizen

Detoxen is een natuurlijk proces

Je lichaam heeft zelf al voldoende mechanismen om op een natuurlijke manier je lichaam te ontgiften van stoffen die niet natuurlijk zijn.

Maar soms kan je het gevoel hebben dat deze natuurlijk manier niet voldoende is en dan kan je jouw lichaam een handje helpen.

Voorafgaand aan je detox vakantie is het wenselijk (maar niet nodig) om al een beetje in een bepaald regime te gaan leven. Dus matig met alcohol, zo veel mogelijk vers fruit en groenten eten (geen pizza en patat dus) en roken kan ook beter tot het minimum beperkt worden. Hoe cleaner je al bent bij aanvang van je detox vakantie, hoe meer effect je detox vakantie heeft.

Relaxed of streng detoxen tijdens je vakantie?

Zoals bij veel reizen en vakanties; je kan het zo duur en intensief maken als je zelf wilt. Je kan kiezen voor een relax vakantie met detox aspecten daarin. Je kan voor een ‘medium’ detox vakantie gaan. Zonder alcohol en vetten bijvoorbeeld. Maar je kan ook in de voetsporen treden van Patty Brard en voor het klysma-pakket gaan natuurlijk. Wat overigens niet wil zeggen dat je elke dat een tuinslang ingebracht krijgt.

Detox vakantie in binnen- of buitenland

Detox-vakanties-en-reizen3Ben je op zoek naar een detox vakantie dan zijn er in de Benelux en Duitsland al heel wat mogelijkheden om in een weekend of een weekje lekker te detoxen.

Wil je ook nog een beetje kunnen genieten van de zon, de zee en strand? Dan raden we je aan om te kijken naar de mogelijkheden voor detox vakanties in het buitenland zoals op Ibiza, Portugal of in Azië.


  Detox vakanties en reizen al v.a. € 199 p.p.


BookYogaRetreats voor detox vakanties v.a. € 199


Detox-vakanties-en-reizen4

Detox vakanties en reizen10
Detox vakanties en reizen9
Detox vakanties en reizen7
Detox vakanties en reizen6
Detox vakanties en reizen5
Detox vakanties en reizen2
Detox vakanties en reizen4
Detox vakanties en reizen3

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Detox vakanties en reizen

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!