Dutchweek in Val Thorens

Elk jaar is een aan het einde van het wintersportseizoen nog één keer knallen in het Franse Val Thorens. Tijdens de Dutchweek staat het hele wintersportdorpje in het teken van bier, bitterballen, oranje en feestende Nederlanders.

Korting tijdens de Dutchweek

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar tijdens deze populaire week in Val Thorens zijn er flinke kortingen op de wintersportreizen. Dat komt omdat in de laatste week van het wintersportseizoen de weersomstandigheden nu eenmaal niet echt ideaal meer zijn. De sneeuw is niet meer vers, soms zelfs papperig, maar het zonnetje schijnt lekker!

Veel bezoekers van de Dutchweek in Val Thorens gaan daarom ook niet eens zozeer om op de lange latten te staan of om te snowboarden, maar meer om het feesten.

Om toch nog een beetje een goede bezetting van de hotelkamers te hebben geven de hoteleigenaren hoge kortingen op een vakantie tijdens de Dutchweek. Bij Summit Travel lopen de kortingen zelfs op tot wel € 153 per persoon!


Dutchweek in 2019
In 2016 wordt de Dutchweek in Val Thorens gehouden van 7 april tot 7 mei. Reisorganisatie Summit Travel heeft een aantal hotels afgehuurd exclusief voor Nederlanders en kan zo profiteren van de lage prijzen (en hoge kortingen). Er zijn diverse arrangementen zoals busreizen, maar ook eigen vervoer vakanties naar Val Thorens.
Geef hieronder een beoordeling of ervaring over Summit Travel en de Dutchweek in Val Thorens

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!