€50 of € 100 korting op zonvakanties van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË
Voorwaarden 100,- p.p. Kassakorting Verre vakanties incl. TuiFly vlucht:

– De Kassakorting is een tijdelijke korting van toepassing op boekingen gemaakt in de periode tot en met 11 augustus 2014 met vertrek tot 30 september 2014.
– De Kassakorting is van toepassing op alle door TUI Nederland georganiseerde pakketreizen van Verre vakanties, waarin een vlucht van TuiFly is opgenomen met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven.
– De Kassakorting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
– De Kassakorting is van toepassing bovenop de eventuele (turbo)vroegboekkorting, welke variabel is in hoogte en afhankelijk van accommodatie en/of periode. De (turbo)vroegboekkorting geldt per persoon.
– De Kassakorting is van toepassing per reiziger vanaf 2 jaar en alleen t.a.v. pakketreizen die ten tijde van het maken van de boeking in het boekingssysteem van TUI Nederland beschikbaar en boekbaar zijn.
– Genoemde vanafprijzen tijdens de actieperiode zijn reeds inclusief Kassakorting.
– De Kassakorting is niet van toepassing op Stedentrips.
– De Kassakorting is ook van toepassing op losse retourtickets van TuiFly naar verre bestemmingen met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven.

Zonvakanties: vakanties waarbij de bestemming is een land aan de Middellandse Zee, Macedonië, Bulgarije, Jordanië, Portugal, Madeira, Azoren en de Canarische Eilanden, met uitzondering van Stedentrips.

Verre Vakanties: vakanties met een intercontinentale bestemming die niet onder Zonvakanties en/of Stedentrips vallen.

Stedentrips: meerdaagse verblijven in een stad uit één van de City-Trips brochures of een van de Stedentrips arrangementen die online gepubliceerd zijn.

 

eliza was here  €50 of € 100 korting op zonvakanties van TUI!

 

 

Geef hieronder een beoordeling over TUI vakanties

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!