Exclusieve villas huren van Largo Villas5

Exclusieve villa’s huren van Largo Villas

Exclusieve villa’s huren van Largo Villas

Eigen land 300x250Als je op zoek bent naar een luxe vakantievilla in het buitenland, dan moet je beslist even op de site van Largo Villas kijken. Deze verhuurder heeft zo’n 500 villa’s overal ter wereld beschikbaar in het luxe segment. Dus geen standaard vakantiehuizen zoals van Belvilla bijvoorbeeld, maar meer Ibiza-style. En dat alles voor relatief betaalbare prijzen!

Largo Villas heeft vakantievilla’s beschikbaar op de bekende vakantiebestemmingen in Europa, zoals Ibiza, de Spaanse kust, de Griekse Eilanden en Italië. Maar ook buiten Europa is het aanbod groot. Zo kan je op hun site villa’s boeken in Brazilië, Sri Lanka, Thailand en Bali bijvoorbeeld.

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden want de 500 villa’s van Largo Villas tref je in alle populaire vakantielanden.

Relatief goedkope vakantievilla’s

We zullen eerlijk zijn; de huisjes van Belvilla of appartementen van Sunweb zijn goedkoper. Laat daar geen twijfel over bestaan. Maar de villa’s van Largo Villas zijn ook weer niet extreem duur. Zo zijn er al villa’s die je kunt huren voor € 199 per nacht. Je kan villa’s huren voor twee personen, als je heerlijk romantisch op honeymoon wilt bijvoorbeeld.

Wil je juist met vrienden of familie een heel grote villa? Dan ga neem je gewoon een villa met 20 (!) slaapkamers. Dat is natuurlijk wel ineens een klap geld, maar als je het deelt door het aantal nachten én aantal personen dat er verblijft valt het weer reuze mee.