gogo.nl

Goedkope eindexamenreizen en vakanties

Als zo rond half mei (of voor de pechvogels begin juni) de eindexamen voorbij zijn, zit er maar één ding op na een zwaar eindexamenjaar: feesten op een zonnige vakantiebestemming!

Het is natuurlijk vanuit financieel oogpunt gezien erg aantrekkelijk om weer met je ouders en broertjes en zusjes op vakantie te gaan. Maar veel toffer is om met je vrienden of vriendinnen eens even flink de beest uit te hangen op de stranden van Europa.

Eindexamenreizen naar Spanje, Kreta, Portugal of Bulgarije?

Er zijn natuurlijk legio zon, zee en strandbestemmingen waar je kan feesten, drinken en zonnen, maar het is wel het allerleukste als je naar een plek gaat waar meer eindexamengangers samen komen zodat je met z’n allen kan feesten.

Al jaren zijn Blanes, Lloret de Mar, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Albufeira de topbestemmingen als het gaat om eindexamenvakanties. Er is hier een groot aanbod van goedkope hotels en appartementen, zodat je geld over houdt om van te kunnen feesten en drinken.

Naar Blanes kan je zowel vliegen als per bus, maar de andere bestemmingen worden allemaal per vliegtuig aangeboden. Meestal vlieg je dan met Transavia.

Reisorganisaties van eindexamenreizen en vakanties

Vanzelfsprekend kan je bij elke reisorganisatie die één van de populaire bestemmingen aanbiedt een eindexamenreis boeken, maar onderstaande reisorganisaties zijn gespecialiseerd in eindexamenreizen.

Zij hebben dan ook in de eindexamenperiode grote hotels en appartementen afgehuurd zodat ze alle jongeren daarin onder kunnen brengen. En hoe gaaf is het als 50% jongens zijn en 50% meisjes? Dat wordt gegarandeerd feesten natuurlijk!

  Bus en vliegreizen naar de zon van GoGo v.a. € 149 p.p.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 139 p.p.


  Goedkope Examenreizen van GoFun v.a. € 149 p.p.Goedkope eindexamenreizen en vakanties1

Goedkope eindexamenreizen en vakanties2

Goedkope eindexamenreizen en vakanties3

Goedkope eindexamenreizen en vakanties4

Goedkope eindexamenreizen en vakanties5

Goedkope eindexamenreizen en vakanties6

Goedkope eindexamenreizen en vakanties8

Goedkope eindexamenreizen en vakanties9

Goedkope eindexamenreizen en vakanties10<