Goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Cyprus? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen. En van die kwantumkorting profiteer jij als klant.


fly drive rondreis cyprus7Naar Cyprus vliegen vanuit de regio

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare Cypriotische luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord. Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; je kan naar elke bestemming bijna dagelijks vertrekken. Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Cyprus om te genieten van je goedkope zonvakantie. Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen.

Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België. Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland. Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope en luxe hotels in Cyprus

Op Cyprus is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag! Daarnaast zijn bijna alle hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan. Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

fly drive rondreis cyprus10

Weinig mensen weten het; maar Cyprus staat bekend om de heerlijke shiraz-wijn.

Fly drive op Cyprus of strandvakantie?

Sunweb vliegt met Transavia voornamelijk naar Paphos, dus niet naar de hoofdluchthaven Larnaca. Paphos ligt aan de Oostelijke kant van het eiland waar ook de mooiste resorts te vinden zijn. Je kan er via een andere reisorganisatie ook voor kiezen om naar Larnaca te vliegen maar dan zal je voornamelijk aanbod vinden in de plaats Ayia Napa. Deze plaats is vooral bekend (en berucht) vanwege de hordes Engelsen die er trouw nog elk jaar heen gaan.

Daarom is het misschien maar goed dan Sunweb dus naar de andere kant van het eiland vliegt en resorts heeft in de buurt van Paphos. Wil je juist kleinschalige accommodaties in Cyprus, kijk dan eens op de site van zusterbedrijf Eliza Was Here.

Fly-Drive Cyprus

Blijf je liever niet elke dag op één locatie maar doe je liever een fly-drive over het eiland dan kan moet je beslist eens kijken op de site van Ilios Reizen. Zij zijn specialist in Fly-Drives op Cyprus.


sunweb vakanties  Goedkope vakanties naar Cyprus van Sunweb al v.a. € 299 p.p.


  Naar Cyprus met specialist Ilios Reizen v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


eliza was here  Kleinschalige vakanties naar Cyprus met Eliza Was Here v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


eliza was here  Goedkope vakanties naar Cyprus van Isropa v.a. € 399 p.p.


Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Cyprus zoals:

Goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus5 Goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus4 Goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus3

Goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus2
Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope Sunweb vakanties naar Cyprus

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!