Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Griekenland? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen. En van die kwantumkorting profiteer jij als klant.

Met Transavia en Sunweb naar Griekenland vliegen

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare Griekse luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord. Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; je kan naar elke bestemming bijna dagelijks vertrekken.

Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland3

Een typisch Griekse tarverna met uitzicht over de zee.

Naar Griekenland vliegen vanuit de regio

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Griekenland om te genieten van je goedkope zonvakantie. Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen.

Met Sunweb vetrekken vanuit België

Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België.

Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland.

Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope en luxe hotels in Griekenland

In Griekenland is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag! Daarnaast zijn bijna alle hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan. Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

Vasteland van Griekenland of Griekse eilanden

Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland1

Een nog niet ontdekte baai op een klein Grieks eiland.

Of je nu een vakantie zoekt op het vasteland van Griekenland, bijvoorbeeld aan de Pelopenessos of de Atheense Rivièra, of je zoekt juist een vakantie op één van de eilanden zoals het romantische Santorini, het bruisende en feestelijke Kreta of een combinatie van beide op Corfu, Rhodos of Kos, bij Sunweb vind je altijd wel iets moois voor de laagste prijs.

Daarnaast heeft Sunweb ook op de allerkleinste eilandjes aanbod, check dat aanbod via deze link.

Wil je juist kleinschalige accommodaties in Griekenland, kijk dan eens op de site van zusterbedrijf Eliza Was Here.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 199 p.p.


Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Griekenland zoals:

Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland7 Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland6 Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland5

 

sunweb vakanties  Goedkope vakanties naar Kreta van Sunweb al v.a. € 199 p.p.


  Goedkope vakanties naar Kreta van Arke/TUI v.a. € 199 p.p.


eliza was here  Kreta vakanties van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


  Speciale vakanties naar Griekenland van Ross Holidays v.a. € 399 p.p.


Goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland4

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License en Sunweb

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope Sunweb vakanties naar Griekenland

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!