Goedkope Sunweb vakanties naar Tenerife

Reisorganisatie Sunweb staan voor een makkelijker, zonnige en goedkope vakantie op Tenerife die nèt dat speciale gevoel geeft. Alle accommodaties van deze reisorganisatie op de Canarische Eilanden zijn met grote zorg voor je uitgezocht. Zo voldoen ze aan een aantal eisen, waaronder een schitterende ligging, goed eten en drinken, genoeg vertier voor kinderen en natuurlijk zon, zee en strand.

De medewerkers van Sunweb zijn zelf naar de bestemmingen geweest en hebben de accommodaties en bezienswaardigheden beoordeeld. Ze weten dus wat ze aanbieden en kunnen je daarom goed adviseren over een geschikte vakantie op Tenerife. Kies je voor goedkoop en dus ook wel een beetje een massahotel? Of kies je juist voor kleinschaliger en wat meer luxe op Tenerife? Of ga je liever voor de laagste prijs? Kijk dan naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

Sunweb biedt voornamelijk goedkope vakanties aan in de grote badplaatsen zoals Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes. Maar ook in kleine plaatsjes heeft Sunweb goedkope appartementen en hotels gecontracteerd.

 

Goedkope vakantie accommodaties op Tenerife

De doelgroep waar Sunweb zich op richt zijn de typische ‘zon, zee, strand’ mensen. Je werkt het hele jaar hard, dus tijdens je goedkope vakantie op Tenerife wil je lekker kunnen chillen.

Goedkope Sunweb vakantie Tenerife5Voor een kleine meerprijs kan je ook nog heel goedkoop een auto bijboeken. Zo kan je tijdens je vakantie op Tenerife ook naar een andere locatie rijden en vanaf daar bijvoorbeeld een wandeltocht maken.

Op Tenerife is het ideaal om te wandelen, verdwalen is bijna onmogelijk omdat je vroeg of laat aan de rand van het eiland komt en daar komt bij dat eilanden meestal ontstaan zijn uit vulkanische activiteit, dus heuvelachtig én vruchtbare grond dat de basis is voor flora en fauna.

Vliegen naar je goedkope accommodatie op Tenerife

Vliegen naar Tenerife doe je bijna altijd met Transavia. Dagelijks zijn er directe vluchten vanuit Amsterdam naar het Canarische eiland en in zo’n 4,5 uur ben je er al. In het zomerseizoen kan je vaak ook vanaf regionale luchthavens zoals Rotterdam en Eindhoven vliegen.

 

Eilandhoppen Canarische Eilanden in bijzondere accommodaties

Goedkope Sunweb vakantie Tenerife7Vanaf Tenerife kan je trouwens ook heel makkelijk met de snelle ferry naar La Palma, La Gomera en El Hierro. Deze drie kleine eilandjes liggen naast Tenerife en daar is het nóg rustiger dan op de hoofdeilanden, maar je bent ook wel beperkter in wat je kan zien. De eilanden zijn namelijk écht heel klein. Een ticket met de ferry kost je slechts € 35.

De meeste mensen kiezen er voor om gewoon op Tenerife te blijven, want waarom zou je weggaan? Als je lekker op het strand hebt gelegen of als je de hele dag met de huurauto op pad bent geweest dan wil je niets liever dan bij het zwembad, een wijntje drinken en van de ondergaande zon genieten. Ondertussen maakt de eigenaar van de finca een heerlijke Spaanse maaltijd klaar en het genieten is compleet.

 

Pico del Teide vulkaan en het weer op Tenerife

Vanaf elk punt op Tenerife kan je de vulkaan de ‘Teide’ zien. Deze kenmerkende vulkaan is niet meer actief maar speelt wel een rol in het dagelijkse weer op Tenerife. Men noemt het puntje dan ook ‘Pico del Teide’ (Het kleine puntje/topje van de Teide).

Goedkope Sunweb vakantie Tenerife1De vulkaan zorgt er namelijk voor dat de wolken die vanaf de Atlantische Oceaan over het eiland drijven worden gesplitst. In 90% van de gevallen komt de wind uit het Noorden waardoor de Zuidkant van het eiland vrijwel altijd vol in de zon ligt. Vandaar ook dat de meeste vakantiegangers naar het Zuidelijke deel van het eiland gaan.

Het hele jaar door schommelt de temperatuur op Tenerife tussen de 20 en 25 graden. In de wintermaanden december en januari kan het overigens wel grauw en grijs zijn en kan er een spat regen vallen, maar echt koud worden doet het niet. In juli en augustus is het zoals overal in Europa erg warm op Tenerife, vandaar dat alle onderstaande bijzondere accommodaties een zwembad hebben waar je lekker kunt afkoelen.

 

Actief of luieren op Tenerife

Met je huurauto kan je in één dag het hele eiland rondrijden over de uitstekende rondweg op het eiland. Je ziet dan ook de diversiteit in natuur en landschap op Tenerife. Groen, vochtig en bossen in het Noorden en dor, droog en strand in het Zuiden.

Goedkope Sunweb vakantie Tenerife6De meeste wandelaars op Tenerife gaan naar Anaga in het Noorden om vanuit die plaats een dag(deel) te wandelen door de natuur. De Masca vallei in die omgeving is één van de hoogtepunten voor wandelaars.

Zoals gezegd bevinden zich in het Zuiden de mooiste stranden van Tenerife. Dit zijn meestal donkere stranden ontstaan door de lava van de vulkaan de Teide. Op een aantal plaatsen, zoals Costa Adeje naast Playa de las Americas zijn kunstmatige witte stranden aangelegd.

sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb naar Tenerife al v.a. € 199 p.p.


  Met TUI op vakantie naar Tenerife v.a. € 299 p.p.


  Bijzondere vakantie accommodaties op Tenerife van Ilios Reizen v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


eliza was here  Bijzondere vakantie accommodaties op Tenerife van Eliza Was Here v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


  Goedkope Tenerife vakanties van KRAS al v.a. € 299 p.p.

  Tenerife vakanties van Prijsvrij v.a. € 199 p.p.Goedkope Sunweb vakantie Tenerife2

Goedkope Sunweb vakantie Tenerife3

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw beoordeling en/of ervaring over bijzondere vakantie accommodaties op Tenerife!

 

Over de auteur

TravelersMagazine

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!