Goedkope vluchten naar Toronto

De concurrentie op vluchten vanuit Amsterdam naar Toronto is vrij groot en dit is in het voordeel van jou als passagier. Je hoeft dus niet heel ver te zoeken voor goedkope vluchten of goedkope tickets naar Toronto!

Directe vluchten naar Toronto

Er zijn diverse airlines die rechtstreeks of met een overstap een goedkoop vliegticket naar Toronto aanbieden, zeker in het zomerseizoen.

Zo vliegt Air Transat in het zomerseizoen naar Toronto, Vancouver en Calgary en ben je dus niet gebonden aan dure KLM vluchten naar Toronto.

Air Transat vliegt dus alleen in het zomerseizoen. en start meestal midden april met directe vluchten tussen Amsterdam en Toronto. Dit duurt meestal tot eind oktober en er worden ongeveer vier directe vluchten per week aangeboden door deze luchtvaartmaatschappij.

Dan hebben we verder natuurlijk nog KLM die 10 x per week vliegt tussen Amsterdam en Toronto en home carrier Air Canada die dagelijks naar de Canadese hoofdstad vlieg.

Vluchten met een overstap naar Toronto

Een alternatief met bijvoorbeeld British Airways of Lufthansa is ook mogelijk. Zij bieden zowel vanaf Amsterdam als vanaf Rotterdam vluchten aan via hun hubs in Londen en München. Dan kan je dus al in Rotterdam inchecken voor je vlucht naar Toronto en heb je korte incheck tijden in vergelijking tot Amsterdam. Maar je dient dus wel over te stappen.

Alternatief is er nog Icelandair die ook 10 x per week vliegt vanuit Amsterdam, maar dan naar Reykjavik (IJsland), maar zij bieden in het zomerseizoen ook 4 maal per week vluchten aan naar Toronto.

Check hieronder het overzicht voor goedkope vluchten en tickets vanuit Amsterdam naar Torontoair transat logoRating 5,0 of 5,04 x per week naar Toronto met Air Transat € 449


KLM-logorating_stars4510 x per week naar Toronto met KLM € 599


icelandairRating 4,0 of 5,04 x per week naar Toronto met Icelandair via Reykjavik € 449


lufthansaRating 4,0 of 5,07 x per week naar Toronto met Lufthansa via München € 499


british airwaysRating 4,0 of 5,09 x per week naar Toronto British Airways via London € 499


Het kan dus, zoals je ziet, geen kwaad om toch even goed te vergelijken en een overstap te overwegen in bijvoorbeeld Londen, München of Reykjavik. Je kan zomaar € 150 per persoon besparen door even te schuiven met wat data of door over te stappen. Klik dus niet op het eerste de beste ticket dat je ziet van Amsterdam naar Toronto omdat je denkt dat dit het goedkoopste ticket is.

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Goedkope tickets naar Toronto

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!