Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Kindvriendelijke vakantie appartementen van Time to Smile

Wie op zoek is naar kindvriendelijke zonvakanties komt al snel uit bij grote Turkse all-inclusive hotelresorts of verouderde appartementen in Zuid-Europese landen. En omdat je (zeer waarschijnlijk) tijdens de schoolvakanties dit soort accommodaties bezoekt, mag je ook nog eens de hoofdprijs betalen.

Daarom heeft reisorganisatie TUI speciaal voor de Noord-Europese vakantiegangers het ‘Time to Smile’ concept bedacht. Nieuwe of gerenoveerde appartementencomplexen die van alle gemakken voorzien zijn en nét iets luxer ingericht zijn dan standaard inrichting. Daarnaast zijn er volledige ingerichte keukens, grotere bedden voor lange mensen (2,10 m) en een ruime, kindvriendelijke badkamer.

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI coffeecornerGoedkoper dan all-inclusive resorts

De bekende Turkse 5-sterren hotelresorts zijn overigens wel luxer dan de ‘Time to Smile’ concepten van TUI, maar ook duurder en vaak zitten deze resorts vol met dronken Russen.

De ‘Time to Smile’ accommodaties zijn exclusief voor TUI klanten en dan ook nog eens voor specifiek de Noord-Europese markt, dus Scandinaviërs, Nederlanders, Duitsers en Engelsen.

Een ander voordeel van deze resorts is het feit dat ze relatief kleinschalig zijn. De meeste ‘Time to Smile’ resorts bieden plaats aan ongeveer 100 personen, dit in tegenstelling tot de massale resorts in Turkije waar je vaak met wel 1000 man het zwembad moet delen.

TIME TO SMILE

Er is in de ‘Time to Smile’ resorts van TUI ook altijd een Nederlands sprekende host aanwezig zodat de kinderen geen andere taal hoeven te spreken. Dit is dus niet de reisleidster die eens per week langskomt, maar écht iemand die op het resort ook woont en werkt.

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI badkamer‘Time to Smile’ op basis van alleen logies

Deze vakanties worden op basis van logies aangeboden, er is dus geen ontbijt, lunch of diner inbegrepen in de prijs. Dit maakt de ‘Time to Smile’ vakanties van TUI sowieso erg voordelig, maar je moet dus dan nog wel zelf eten en drinken bij de prijs optellen.

Je kan in de ruime keuken van je appartement natuurlijk zelf koken, maar bij alle ‘Time to Smile’ resorts is het de hele dag mogelijk om tegen betaling te eten. Dus zowel ontbijt als lunch als diner. Ook is er in elk resort een coffeecorner aanwezig met écht goede koffie, dus niet van die slappe Spaanse espresso aangelengd met water.

Time to Smile resorts binnen en buiten Europa

Alle ‘Time to Smile’ resorts bevinden zich in Zuid-Europa, met uitzondering van één resort op Curaçao, dus ook maximaal 4,5 uur vliegen. Langer wil je meestal met kinderen ook niet in het vliegtuig zitten.

  Goedkope kindervriendelijke Time to Smile vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.


 

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI3

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI2

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI1

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI4

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI8

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI9

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI7

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI6

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI12

Goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI11

  Goedkope kindervriendelijke Time to Smile vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

  Goedkope kindervriendelijke Time to Smile vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope Time to Smile vakantie appartementen van TUI!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!