Goedkope vakantie Sardinië al vanaf € 299

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was hereWil je eens even lekker romantisch een weekje weg, maar geen zin om ver te vliegen? Denk dan eens aan het Italiaanse eiland Sardinië! Daar kan genieten van een goedkope vakantie in luxe appartementen, hotels of villa’s.

Verschil tussen Corsica, Sicilië, Sardinië

Hoe zat het ook alweer met al die eilanden daar in de Middellandse Zee? Corsica is een Frans eiland en ligt het meest Noordelijk. Daaronder ligt het Italiaanse Sardinië, en wat verder daaronder ligt Sicilië.

Eigenlijk is Sicilië nog het meest makkelijk te onthouden als de bal waar het vasteland Italië met zijn laars tegenaan trapt.

Hoe kom ik op Sardinië?

Goedkope-vakantie-Sardinie11

Op Sardinië zijn prachtige baaien met typisch Italiaanse huizen

Vliegen of met de auto! Vliegen kan je dagelijks vanuit de Benelux-regio naar Cagliari (de hoofdstad van Sardinië in het Zuiden) of Olbia (de tweede stad, in het Noorden).

Voornamelijk Transavia (vanaf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam), Eurowings (Munster en Dusseldorf), TUI Belgium (Brussel en Charleroi) en Ryanair (Eindhoven, Charleroi, Brussel en Weeze) vliegen naar Sardinië.

Ze vliegen niet allemaal dagelijks helaas, daarvoor is het eiland niet populair genoeg. Maar dat heeft ook weer zo zijn voordelen: het is geen Kreta of Ibiza waar het massa-toerisme al op af is gekomen.

Je kan ook met de auto op Sardinië komen trouwens. Vanuit Italië zijn er natuurlijk diverse ferry-verbindingen, maar voor Nederlanders is het snelste en meest makkelijke om naar Marseille te rijden en dan de dagelijkse ferry te nemen die je in een paar uurtjes naar Sardinië brengt. Je komt dan aan in het plaatsje Porto Torres. Waar te verblijven op Sardinië?

Waar te verblijven op Sardinië?

Je kunt er voor kiezen om hier losse vliegtickets te kopen en dan een los appartement, hotel of villa te huren. Maar het meest praktische en vaak ook het meest voordelige is een 8-daagse pakketreis te nemen inclusief vlucht, transfer (of huurauto) en accommodatie.

Goedkope-vakantie-Sardinie15

Kleine en verlaten stranden op Sardinië.

De reisorganisaties kopen vaak meerdere stoelen en kamers in, waardoor ze een lagere prijs krijgen dan de standaardprijs en deze korting geven de reisorganisaties gedeeltelijk aan jou door.

Op Sardinië zal je niet zo snel Benidorm-flats zien, maar juist veel laagbouw. Gebouwen hoger dan vijf etages zal je niet zo snel tegenkomen tijdens je vakantie op Sardinië.

Verder heb je twee keuzes voor je accommodatie op Sardinië. Wil je aan de kust zitten, of juist tussen de wijngaarden in de binnenlanden?

Overigens heb je vanuit die wijngaarden bijna altijd wel zicht op zee, maar het is dus niet op loopafstand.

  Klik hier voor goedkope vliegticket naar Sardinië v.a. € 39 p.p.


eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


  Klik hier voor Arke vakanties naar Sardinië


eliza was here  Vakantieinsardinie.nl v.a. € 299 p.p.!

Goedkope-vakantie-Sardinie10

Goedkope-vakantie-Sardinie12

Goedkope-vakantie-Sardinie13
Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over jouw vakantie naar Sardinië!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!