Goedkope wandelvakanties van Ilios Reizen

Voor de actieve vakantievierders is een individuele wandelvakantie de ideale manier om een eiland te verkennen. Op de bestemmingen van Ilios Reizen vind je naast veel oudheden ook een hele bijzondere natuur die zeker de moeite waard is om te ontdekken.

De medewerkers van Ilios Reizen zijn zelf naar de bestemmingen geweest en hebben de accommodaties en bezienswaardigheden beoordeeld, ook hebben zij zelf alle wandelingen van de wandelvakanties gelopen. Ze weten dus wat ze aanbieden en kunnen je daarom goed adviseren over een geschikte wandelvakantie.

Vooral op eilanden is het ideaal om te wandelen, verdwalen is bijna onmogelijk omdat je vroeg of laat aan de rand van het eiland komt en daar komt bij dat eilanden meestal ontstaan zijn uit vulkanische activiteit, dus heuvelachtig én vruchtbare grond dat de basis is voor flora en fauna.

Vakantie La Gomera

Wandelvakanties inclusief huurauto
Bij wandelvakanties zijn er grofweg twee smaken; je hopt van locatie naar locatie door elke dag te wandelen, of je verblijft de hele vakantie in één accommodatie en maakt vanuit daar diverse wandelingen. Elk type wandelvakantie heeft zo zijn voor- en nadelen. Bij het eerst type wandelvakantie zie je elke dag iets anders, maar sleep je wel iedere dag kilo’s aan bagage met je mee. Dit is meestal ook een type wandelvakantie die meer geschikt is voor jongeren.

Het tweede type vakantie is veel relaxter, maar ook minder afwisselend. Omdat je elke dag vanuit het zelfde punt vertrekt is het eerste deel van je wandeltochten elke dag hetzelfde. Daarom zijn bij alle wandelvakanties van Ilios Reizen een huurauto inbegrepen in de prijs. Zo kan je tijdens je wandelvakantie ook naar een andere locatie rijden en vanaf dáár een wandeltocht maken.

 

Losse wandelingen van Ilios Reizen
Wil je liever een keer met een lokale wandelgids mee, dan heeft Ilios Reizen ook nog een alternatief. Men biedt ook losse wandelroutes aan, dus als je één dagje een uitdagende route wilt lopen kunnen zij je adviseren over een geschikte wandeling.

Bijna iedere dag wordt er wel een wandeling georganiseerd dus waar je ook bent, er is altijd wel mogelijkheid om een stevige wandeling te maken. Maar als je gewoon op  eigen gelegenheid wilt wandelen, dan staat je dat naturulijk ook vrij. Let wel op dat je de wandelpaden volgt en als je dan toch wilt afwijken van een wandelpad, je jezelf goed voorbereid op de mogelijke route.

De wandelvakanties van Ilios Reizen gaan naar Cyprus, Tenerife, La Gomera, Lanzarote, Rhodos, Mallorca en naar Sicilië.

 

  Wandelvakanties van Ilios Reizen v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


eliza was here  Wandelvakanties van Eliza was Here v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)

Goedkope wandelvakanties van Ilios Reizen1

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope wandelvakanties van Ilios Reizen

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!