Goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Frankrijk

LET OP! Dit artikel gaat over Sunweb NEDERLAND. Klik hier voor de wintersport van Sunweb BELGIË.


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor vroegboekkorting op wintersportvakanties van Sunweb NL!


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor vroegboekkorting op wintersportvakanties van Sunweb BE!


Bij Nederlanders is Frankrijk niet alleen in de zomer de nummer 1 vakantiebestemming, maar ook in de winter! Als je op zoek bent naar een goedkope wintersportvakantie dan kom je automatisch uit bij de Franse Alpen.

Het is er vrijwel sneeuwzeker, de pistes zijn breed en uitgebreid, er is goede après-ski en de accommodaties zijn over het algemeen erg goedkoop. Daar staat tegenover dat deze goedkope accommodaties ook vaak wel erg basic zijn.

Paradiski, Val Thorens, Les Trois Vallées, Les Deux Alpes

De twee grootste en hoogst gelegen skigebieden in de Franse Alpen zijn zonder twijfel Paradiski en Les Trois Vallées. Met allebei zo’n 500 kilometer aan pistes en een basishoogte van minstens 1200 meter, zijn deze twee gebieden sneeuwzeker.

Iets kleiner maar net zo sneeuwzeker is Les Deux Alpes. Lager gelegen maar net zo groot is Les Portes du Soleil. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer kleinere, maar daarom niet minder mooie skigebieden in Frankrijk.

Wintersport vroegboeken bij Sunweb

Verschillende soorten wintersport accommodaties

Frankrijk staat bekend om de giga-hotels en appartementen waardoor de accommodaties een beetje massaal kunnen overkomen. Dit zijn vaak ook de goedkoopste accommodaties. Ben je bereid net iets meer te betalen dan kom je vaak uit bij een duurder hotel of een eigen chalet. Zeker als je met een aantal personen op skivakantie naar Frankrijk gaat, is dit een goede optie.

Er zijn zelfs chalets waarbij een kok elke dag voor je kookt. Deze zijn natuurlijk wel redelijk duur, maar je hoeft zelf geen boodschappen te doen en zelf in de keuken te staan. Aan de andere kant; reken eens uit wat je elke avond kwijt bent aan de rekening van het restaurant. Check hier de prijzen en beschikbaarheid van zo’n chalet inclusief kok.

De top 3 van goedkope wintersportvakanties van Sunweb naar Frankrijk:

Goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Frankrijk1

 


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Frankrijk

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License
Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!