Goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Zwitserland

LET OP! Dit artikel gaat over Sunweb NEDERLAND. Klik hier voor de wintersport van Sunweb BELGIË.


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor vroegboekkorting op wintersportvakanties van Sunweb NL!


vroebboekkorting sunweb wintersport 2016  Klik hier voor vroegboekkorting op wintersportvakanties van Sunweb BE!


Na Frankrijk en Oostenrijk is Zwitserland voor Nederlanders een goede nummer 3 als het gaat om wintersportvakanties. Helaas heeft Zwitserland wel het imago dat het prijzig is.

En toegegeven, vergelijken met andere Alpenlanden is Zwitserland wel de duurste bestemmingen op te gaan wintersporten, maar je kan al aardig besparen door via een grote reisorganisatie een accommodatie te reserveren.

Reisorganisaties kopen tijdens de winter groot in en daardoor kunnen ze vaak lagere prijzen afdwingen t.o.v. Booking bijvoorbeeld.

Natuurlijk moet je niet midden in Lech willen zitten of Sankt Moritz tijdens de kerst, want dan betaal je de hoofdprijs. Maar op de ‘gewone’ bestemmingen en zeker net buiten de schoolvakanties zijn de prijzen redelijk gewoon in Zwitserland.

Vliegen of met de auto naar de Zwitserse wintersport

Zelf met de auto naar de Zwitserse Alpen afreizen is nog steeds wat de meerderheid van de wintersporters doet, maar steeds meer mensen kiezen er ook voor om per KLM of Easyjet naar Genève te vliegen en van daaruit met een taxi naar het wintersportgebied af te reizen. Met name voor een lang weekend is dit ideaal.

Wintersport vroegboeken bij Sunweb

Verschillende wintersportgebieden in Zwitserland

Omdat Zwitserland nu eenmaal niet de meest goedkope wintersportbestemming is, geniet je daarom ook van meer rust en ruimte op de piste. Natuurlijk kan het wel eens druk zijn, maar over het algemeen geen wachtrijen bij de liften of in de restaurants op de pistes zoals in Frankrijk of Oostenrijk.

De meest populaire skigebieden van Zwitserland zijn Les Quatre Vallées, Davos-Klosters, Laax, Engelberg en de Alertsch Arena. Voornamelijk voor die wintersporters die naar een gebied gaan tegen de Franse of Italiaanse grens, is het makkelijk om even een dagje in het ‘buitenland’ te gaan skiën. Vooral de omgeving Chamonix (net over de grens in Frankrijk) en Lugano (tegen Italië)

Goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Zwitserland1


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope wintersportvakantie van Sunweb naar Zwitserland<

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License
Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!