Goedkope yogareis naar Spanje

Voor een yogareis hoef je niet helemaal naar de andere kant van de wereld te reizen. Jezelf helemaal lekker ‘resetten’ en niet alle stress van huis kan ook gewoon in het zonnige Spanje. Ga je liever ergens anders heen? Kijk dan naar deze andere goedkope yoga reizen en vakanties

Begin van de yogareis in Spanje

Bij aankomst wordt je door middel van een transfer naar het hotel gebracht. Het hotel ligt in een erg rustige en mooie omgeving op zo’n 30 km van Malaga.

In dit bergachtige landschap, ‘La Alegria de la Minda’ kan je ook nog eens heerlijk paardrijden, wandelen of fiets. Een goede plek dus om heerlijk tot rust te komen. Nadat je aangekomen bent, krijg je van eigenaren Seba en Frits een welkomstcocktail en een welkomstmassage.

Luna Y Sol Ayurveda en Yoga hotel

Elke dag kun je heerlijk genieten van de lichte en gezonde Aryurvedische maaltijden die gastvrouw Seba met liefde voor je bereidt. Twee dagen zijn de gerechten in combinatie met vis of vlees. Merendeel van de week zijn de gerechten vegetarisch.

Hotel Luna Y Sol is opgebouwd uit drie niveaus. Elk niveau heeft zo zijn eigen relax plekjes: het laagste niveau heeft een tuin, het middelste niveau een zoutwater zwembad en het hoogste niveau een serre en een terras. Hierdoor is het hotel NIET geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Goedkope-yoga-vakantie-reis-Spanje1

Met uitzicht over de Spaanse bergen kom je helemaal tot rust.

Kamers tijdens je yogareis in Spanje

In totaal zijn er acht kamers beschikbaar in het hotel. Elke kamer is comfortabel en sfeervol ingericht. WIFI is ook beschikbaar, die werkt het beste in het restaurant. Eventjes goed om te weten is dat er geen TV aanwezig is op de kamer.

Het hotel is vooral erg geliefd doordat de eigenaren met zoveel liefde en sympathie dit hotel runnen. Dit voel je dus ook écht tijdens je verblijf!

In het kleine en gezellige Ayurveda hotel Luna y Sol zal je heerlijk tot rust komen door middel van de tien yogalessen. De yogalessen worden kleinschalig aangeboden. Zo kan het zijn dat je maar met twee andere de les volgt.

Meer dan alleen yoga tijdens je yogareis

Tijdens de yogareis naar Spanje ervaar je de persoonlijke touch die dit hotel zo typeert. Seba oefent haar beroep als ayurvedatherapeute al meer dan 25 jaar uit, met alle certificaten op zak en geeft leiding aan een vakkundig team therapeuten. Elke therapeut die hier werkt wordt persoonlijk door Seba getraind en opgeleid. En ze hebben allemaal magische handen: ze weten vaak feilloos de pijnlijke plekken te vinden en uw emoties te raken.

De therapeuten zijn 100% gefocust op hun klant en dat merk je aan alles. Elke behandeling wordt op jou persoonlijk afgestemd en is traditioneel ayurvedisch – heel goed om de stress uit je lijf en hoofd te halen. Volg je een ayurvedakuur, dan heb je vaak meerdere behandelingen per dag.

Last minute toch extra behandeling bijboeken?

Goedkope-yoga-vakantie-reis-Spanje3

Het is niet nodig om de hele dag aan yoga te doen. Je kan ook gewoon gezellig met elkaar eten en drinken.

Extra behandelingen kan je ter plekke bijboeken. Het kan zijn dat er ter plekke wordt bepaald dat je op een dag maar één behandeling krijgt, omdat sommige behoorlijk intensief zijn. Ook wordt goed gekeken hoe je op de behandeling reageert.

Naast de yogalessen kan je ook gratis meedoen met workshops die georganiseerd worden door Frits en Seba. Ze staan altijd voor je klaar en proberen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo willen ze je altijd brengen naar het strand of een lokale markt!

Ook worden er wandelingen georganiseerd door het hotel waarbij gastheer Frits je veel kan vertellen over de Spaanse omgeving.

Goedkope yogareis naar SpanjeGoedkope yogareis naar Spanje  8-daagse yogareis naar Spanje al v.a. € 699 p.p.


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties naar Spanje v.a. € 499

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope yogareis naar Spanje!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!