€ 100 korting bij elke British Airways reservering!

Vakantie naar Amerika

Ben je van plan om deze zomer naar Amerika te gaan op vakantie, check dan de site van British Airways en boek je ticket en hotel op hun site en ontvang standaard € 100 korting op je ticket.

Maak je zo’n pakketreservering naar New York, Miami, Boston, Los Angeles of San Francisco en boek je voor 30 April en reis je voor 21 Augustus, dan hoef je voor deze korting helemaal niets te doen en krijg die € 100 korting dus automatisch.

De korting is van toepassing op ALLE hotels die je via ba.com boekt zolang het maar in combinatie is met een British Airways vlucht naar bovengenoemde bestemmingen. Je dient minstens 3 nachten te verblijven in je hotel, maar voor een weekendje New York heb je al snel 5 nachten nodig, dus dat moet niet een al te groot probleem zijn.

Citytrip Londen

Is de grote oceaan over iets te veel van het goede en vind je een hopje over de Noordzee al meer dan genoeg? Ook dan krijg je korting, maar liefst € 50 !

De condities zijn exact hetzelfde als voor Amerika, en is van toepassing op alle hotels in Londen via de website Ba.com.

Vergeet niet dat British Airways sinds de winter van 2012 ook vanaf Rotterdam Airport vliegt dus je hoeft niet per sé naar Schiphol af te reizen. En hoe chill is het om in Rotterdam al in te checken voor je citytrip New York, je strandvakantie naar Miami, of je rondreis vanuit San Francisco?

  Tot € 100 korting op vliegtickets van British Airways tijdens de sale


 Goedkope KLM tickets naar Londen al v.a. € 99 p.p.

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over British Airways

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!